Üdvözítő látni, hogy ilyen olcsón is beszerezhető már egy-egy számítógép, amivel a nagyszülő gond nélkül használhatja a világhálót, használhatja a YouTube-ot vagy nézhet sorozatokat.

Az olcsósága miatt nagy sikert aratott BMAX B2 Plus gép máris elfogyott a raktárakból, akkora volt rá az érdeklődés. De cserébe itt van a GXMO N42, ami hasonlóan alacsony áron érhető el Windows 11 rendszerrel.

A GXMO N42 Mini PC processzora egy Intel Celeron N4020C modell, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, és akár 2,8 GHz-es órajelen is működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, például a webböngészéshez, az irodai munkákhoz és a multimédiás szórakozásokhoz. A processzor mellett a GXMO N42 Mini PC 6GB DDR4 memóriával és 64GB kapacitású eMMC meghajtóval rendelkezik, amelyen az előre megtalálható operációs rendszer mellett az Office alkalmazás is elfér.

A GXMO N42 Mini PC-vel streamelhetők kedvenc filmjeink vagy sorozataink a monitorra vagy TV-re a két HDMI porton keresztül. Dolgozhatunk, egyszerűbb játékokkal játszhatunk rajta vagy akár egy letöltőszervert, fájlmegosztót is készíthetünk belőle. A Mini PC-t két HDMI porttal is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy monitorhoz. Emellett a gép négy USB 3.0, USB-C Thunderbolt 4, fejhallgató, gigabites LAN, valamint microSD-kártyaolvasóval rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatunk más eszközöket, egeret, billentyűzetet, külső merevlemezt stb.

A GXMO N42 Mini PC kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az íróasztalon, így ideális lehet azok számára, akiknek egy kisméretű, a monitor mögé elbújtatható eszközt keresnek. A Mini PC mérete mindössze 10,6 x 10,6 x 2,5 cm és 280 grammot nyom a mérlegen.

Az operációs rendszerrel kapcsolatban a GXMO N42 Mini PC Windows 11-el érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A GXMO N42 Mini PC egy nagyszerű választás lehet azok számára, akik olyan eszközt keresnek, ami nem kerül sokba és ezt 36 ezer forintért tudja, európai raktárból!

GXMO N42 Mini PC

🔹Kupon:7AGIMEJR

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás