A BMAX Y11 11.6 colos, érintőkijelzős laptop, ami egy mozdulattal táblagéppé alakítható a 360 fokban hátrahajtható érintőkijelzőnek köszönhetően. Ennek köszönhetően elég egy eszközt megvásárolni, ha laptopot szeretnénk, de emellett a táblagépekből ismert könnyű tartalomfogyasztás is fontos szempont.

Különlegessége nem csak a már említett FullHD felbontású 11.6 colos IPS kijelzőjében rejlik, ami érintésérzékeny és 360 fokban, a laptop hátuljára hajtható. Így akár táblagépként is használható, ami megkönnyíti a munkát és a tartalomfogyasztást nem csak egy hosszabb úton, de otthon is.

A hardveres alapot az Intel Gemini Lake N5100 processzor adja. Az alacsony fogyasztású processzor négy maggal rendelkezik, alapórajele 1.1GHz, ami maximálisan 2.8GHz-ig növekedhet. A 10 nanométeren készült processzor 4MB cache memóriával rendelkezik.

Kis gép ellenére igencsak impozáns a memória és tárhely mérete, hiszen 8GB LPDDR4 memóriát kapunk. A belső tárhely mérete 256GB, amit egy SSD szolgáltat, így a sebességre sem lehet panaszunk. A kis laptop teljes egészében fém borítást kapott. A laptop mérete 24.7 x 18.7 x 1.3 centiméter, súlya pedig 1 kilogramm. Vezeték nélküli kapcsolatok közül kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és 4.2 verziójú Bluetooth-t. Az előlapi kamerája VGA felbontású, 0.2 megapixeles. Csatlakozókból MicroHDMI videokimenetet kapunk, de ellátták MicroSD kártyaolvasóval, Type-C porttal és MicroUSB porttal is. A bekapcsológomb mellett találhatjuk meg a hangerőszabályzót, ami táblagép módban jól jön, hogy egy fizikai gombot kapott és ellátták 3.5mm-es fülhallgató csatlakozóval is.

A laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, a BMAX Y11 akkumulátora 5000mAh kapacitású, amibe 1 óra alatt 50 százaléknyi energiát pumpálhatunk bele. Angol nyelvű billentyűzetkiosztással rendelkezik, de szerencsére ez matricával magyarosítható.

A 11.6 colos BMAX Y11 laptop 122 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás