A Redmi A2+ a Google lecsupaszított rendszerével, azaz az Android 12-re épülő Android Go-val érkezik, amit a keresőóriás a költséghatékony, 2GB vagy annál kevesebb memóriával ellátott telefonokhoz készített.

A Redmi A2+ 6,52 colos IPS kijelzővel érkezik, amely a noccsos vonalat viszi tovább 20:9-es képaránnyal, felbontása 1600 x 720 pixel (HD+). A választott processzor végre valahára nem a lassú Helio A22, ami már a Redmi 6A-ban és Redmi A1-ben is helyet kapott, hanem a viszonylag friss MediaTek Helio G36, ami az AnTuTu-ban 127.000 körüli pontszámra képes. A jelenlegi verzió 2GB LPDDR4 RAM és 32GB-os eMMC 5.1 tárhellyel párosul és a két SIM kártya mellé egy memóriakártya is behelyezhető.

Kamera fronton dupla optikás rendszerrel rendelkezik a hátulján, amely egy 8 MP-es elsődleges érzékelőt és egy 2 MP-es másodlagos érzékelőt tartalmaz. Az előlapon egy 5 MP-es kamera található a szelfikhez és a videóhívásokhoz.

Az egyéb funkciók közé tartozik a két SIM-kártyás 4G támogatás, a 2.4GHz-es WiFi, a Bluetooth 5.0, GPS, 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó és a MicroSD-kártyanyílás. A műanyag hátlap alatt egy 5000mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit 10W teljesítménnyel lehet majd tölteni. A Redmi A2+ jelzővel ellátott modell pedig hátlapi ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik.

A Global Version Redmi A2+ mobiltelefon 40 ezer forintos áron vásárolható meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás