A Haylou Solar Plus RT3 a sokadik a sorban az „olcsón jót” kínáló okosórák közül, ami AMOLED kijelzőt kapott és a 7 napos üzemidő sem hangzik rosszul.

A HAYLOU RT3 egy ízig-vérig minőségi óra lett, ha az anyaghasználatot nézzük. Az óratok fémből készült, a Xiaomi alá tartozó brand legújabb terméke visszatért a kör alakú designhoz és olyan funkciók sorakoznak a 45x45x10.1 milliméteres házában, hogy nem nagyon fogunk találni hiányzó funkciót.

Az óra, amit természetesen elláttak optikai pulzusmérő szenzorral és véroxigénszint mérővel, egy méretes 1.43 colos kör alakú, 466 x 466 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami egy alumínium házba költözött.

Az egészséget szem előtt tartva a következő funkciókat tudja:

  • Pulzusfigyelés,
  • Véroxigén-érzékelés,
  • Érzelemérzékelés,
  • Stresszérzékelés,
  • Alvásérzékelés

Különféle sport módok mérésére is alkalmas, így a kényelmesebb használat érdekében szilikon pántot kapunk hozzá. 105 sportolási tevékenység monitorozására használható, köztük a futás, kerékpározás, foci, jóga és még számtalan mód megtalálható a repertoárban.

A 280mAh kapacitású akkumulátora 20, míg intenzív igénybevétellel 7 napos használati időt tesz lehetővé. Az érintőkijelzőjének köszönhetően könnyedén navigálhatunk az óra menüjében, amin elérhető az időjárás alkalmazás, zenevezérlés, hogy csak párat említsünk a funkciókból, de két oldalsó fizikai gombot is kapott. Az IP68 védelem vízállóvá teszi, az Android és iPhone kompatibilitás a bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül valósul meg, amin keresztül a bejövő hívásokat az órán bonyolíthatjuk le. A Haylou Solar Plus RT3 fekete és fehér színben vásárolható meg 46$-ért, amibe már beleszámították az áfát is.

Haylou Solar Plus RT3 okosóra

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás