A Picun ANC-05L fejhallgató azoknak remek választás, akiknek nagyon olcsón kellene egy vezeték nélkül használható fejhallgató, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és más eszközhöz és még aktív zajszűréssel is el van látva.

Az ANC-05L külsejét nézve jól sikerült, a remek árú fejhallgató az egyik legolcsóbb a piacon, ami aktív zajszűrést támogat. Driverből minden oldalon 40 milliméteres modell található. A nyomógombos vezérlés között található meg a zajcsillapítést aktiváló gomb is. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.3 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a Picun.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és az AAC, SBC kodekeket is. Az akkumulátorának méretével nem lesz gond, az 1000mAh kapacitású telep akár 50 óra zenelejátszásra elegendő. Telefonos beszélgetésekhez ENC, zenehallgatáshoz ANC (aktív zajszűrés került bele) emellett, hogy kizárja a zajokat, egyszerre két eszközhöz is csatlakoztatható, hogy könnyebb legyen a váltás, ha használni szeretnénk.

Hiába újdonság most a Picun ANC-05L fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen az előrendelői akcióban 30$-ról indít, amiből bézs, fekete és szürke színeket lehet választani. A kuponnal nagyon jó áron, 11500 forintért vásárolható meg a fejhallgató.

A Picun ANC-05L fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : BGXIFD440

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

2 hozzászólás

  1. 25 ora idotartamot ir Banggood.
    Nem a szovegen, amit kezzel irnak oda
    Hanem kicsit lentebb gorgetve a kepen, az adatoknal.
    Igy most nem tudom eldonteni melyik a jo adat.

    • Még nem próbáltam, pontos infóm nincs róla. Nézzük a kisebbiket, ha az általa nyújtott idő megfelelő, akkor az 50 óra csak kellemes meglepetés lehet. Ha kevés és tutira akarsz menni, akkor inkább más modellt kell keresni.

Hozzászólás