Csak 3700 forint a Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition, ami szár nélküli kialakítást kapott, hogy pontosan illeszkedjen a fülünkbe.

A Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition fejlett, Bluetooth 5.2 vezeték nélküli kapcsolattal, nagyon alacsony árral és hívás közbeni CVC zajszűréssel hívja fel magára a figyelmet.

A Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition a kis energiaigényű Bluetooth 5.2 kapcsolatot használja, amivel nagyon alacsony lesz a késleltetés, ami főként játékoknál lehet szembetűnő.

A fekete töltőtok letisztult formájú, ami a beépített akkumulátorával akár 18 óra zenelejátszásra elegendő kapacitással rendelkezik. A fülesek pedig egy feltöltéssel 4 óra zenelejátszást képesek biztosítani.

A Buds 3 Lite Youth Edition érintésérzékeny vezérlést, IP54 vízállóságot, USB-C töltést és 6 milliméteres drivereket kapott. Beépített mikrofonjaival elérhető a CVC zajcsökkentés is. Az ára pedig 3700 forint, de aki még ennél is többet szeretne spórolni, vásárolja meg a doboz nélküli modellt 3200 forintért.

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Youth Edition

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Sziasztok!
    A kommentek közt több hozzászólás is említi, hogy nem eredeti
    termékről van szó. Szóval csak vigyázva!
    Üdv:

Hozzászólás