A BlitzWolf BW-TH12 már jó ideje létezik a gyártó portfóliójában. Nem hiába rendelhető elő ismét, hiszen a számos csatlakozóval ellátott HUB olyan extrát is ad, mint a tárhely bővítés lehetősége, hiszen egy SSD meghajtó is beszerelhető a házába.

BlitzWolf BW-TH12

Az USB-C porton keresztül csatlakoztatható BlitzWolf BW-TH12 elosztóval nem csak több portot kapunk, ha laptohoz használjuk, de minden fontos csatlakozó közel és egy helyen van, ha asztali PC-hez vásárolnánk. A beszerelhető SSD meghajtónak köszönhetően nagyobb tárhellyel is rendelkezhetünk.

BlitzWolf BW-TH12 3

A BlitzWolf BW-TH12 M.2 SATA SSD meghajtók fogadására képes, maximálisan 2TB kapacitásig. Számos csatlakozót kapunk általa, így ellátták:

  • 2 HDMI csatlakozóval, amivel a legnagyobb felbontás 3840×2160 lehet,
  • 36W(12V/3A) adapter,
  • 4 darab USB 3.0 port,
  • 3 darab USB-C port,
  • Gigabit LAN csatlakozó,
  • 3.5 milliméteres jack csatlakozó,

BlitzWolf BW-TH12 1

A BlitzWolf BW-TH12 87.99$-ba, azaz körülbelül 32000 forintba kerül

További elosztók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás