A Xiaomi Mi 11T is sok újdonságot hozott a megjelenésekor, de az eltelt idő ellenére még ma is a felsőkategória alsó lépcsőfokáról tekint felfelé.

xiaomi 11T 3

A Xiaomi Mi 11T megkapta a 120 hertzes képfrissítésre képes AMOLED kijelzőt, ami 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

xiaomi 11T

A 11T nem a Qualcomm, hanem az utóbbi időben gyorsan felzárkózó MediaTek processzorát használja. A Dimensity 1200 6 nanométeres gyártástechnológiával készül és az AnTuTu benchmarkban 671000 körüli pontszámra képes. Memóriából ez a modell 8 gigabájtot kapott és tárhely frontján sincs oka panaszra, hiszen abból 256GB-ot kapunk.

xiaomi 11T 1

A hátlapi fő szenzor szintén 108 megapixeles fotókat képes készíteni, mint a Xiaomi 11T Pro-ban lévő optika. A gyorstöltésre sem lehet gondunk, hiszen a mellékelt adapter 67 wattal képes energiával telepumpálni a telefon akkumulátorát. A Xiaomi Mi 11T Global Version modell, ennek megfelelően magyar nyelvű Android rendszert kapunk és támogatja a hazai 4G hálózatot is, de elérhető az 5G is. A Xiaomi Mi 11T 8/256GB  mobiltelefon 123 ezer forintba kerül a Carbon Gray változat az áfa és vámmentes európai raktárból.

A Xiaomi Mi 11T mobiltelefont itt találod meg

🔹Kupon:A2DDD1972554

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás