A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 egy külön mélynyomóval is rendelkezik, Bluetooh-on is rákapcsolódhatsz a telefonoddal, 120 wattos teljesítménye pedig mindenre elegendő.

AUX, optikai (SPDIF) és HDMI csatlakozóval is fel van szerelve a BlitzWolf AirAux audió családjának legújabb gyermeke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla.

AirAux AA-SAR3 1

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg, a szállítás ingyenes. A soundbar 76 x 78 x 860, a subwoofer 115 x 420H x 250 milliméteres méretekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény 120W, a subwoofer ebből 60 wattos, ami 5.25 colos, azaz körülbelül 13 centiméter átmérőjű mélynyomót kapott.

Többféle hangszínt állíthatunk be, az előre beprogramozottak közül. A csomagban távirányítót is mellékelnek, illetve a soundbar falra való rögzítéséhez szükséges kiegészítőket is. A kuponnal spórolhattok, ennek felhasználásával csak 119$-ba kerül, ami körülbelül 44 ezer forint.

A BlitzWolf AirAux AA-SAR3 soundbar-t itt találod meg

🔹Kupon : BGHUMF23

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás