A Roborock S8 robotporszívó az egyik legjobb és legfejlettebb okos porszívó a piacon. Ez a készülék rendkívül hatékonyan képes megtisztítani a padlót és szőnyeget anélkül, hogy bármilyen felügyeletre lenne szüksége.

A Roborock S8 robotporszívó a Roborock cég új modellje, amely az intelligens otthoni eszközök területén az élen jár. Az S8 egy, a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb szívóerővel 6000Pa teljesítménnyel rendelkezik, és képes eltávolítani a port, szennyeződéseket, valamint a szőnyegeken és padlókon lévő apróbb részecskéket is.

Az S8 robotporszívó egyik legfontosabb tulajdonsága az a képessége, hogy adaptálja magát a környezetéhez. Az LIDAR érzékelőinek köszönhetően a készülék pontosan méri fel a lakás vagy ház alapterületét és képes elkerülni a bútorokat, a falakat, valamint a lépcsőket is.

A robotporszívó okostelefonos alkalmazás segítségével vezérelhető, így a felhasználó bármikor programozhatja a takarítást. A készülék rendelkezik egy időzítővel is, amely lehetővé teszi a takarítás automatizálását a nap bizonyos időpontjaiban. A felhasználó beállíthat akár egy kijelölt területet is, amelyet a porszívó nem léphet át.

Az S8 különleges funkciója az, hogy képes felismerni a padló típusát, és ennek megfelelően módosítja a szívóerejét. A készülék fejlett algoritmusai segítségével képes optimalizálni a takarítási folyamatot, így a porszívó a lehető legjobb eredményt éri el, miközben minimalizálja a zajt. A korábbi Roborock S7 modellhez képest magasabb szívóerővel, 3D-s navigációval, gyorstöltéssel és átdolgozott kefe fejjel rendelkezik. A mozgó felmosófej képes a padlót felsúrolni és a szőnyeghez érve felemelkedni, hogy azt ne áztassa el vízzel.

Az S8 robotporszívó egy másik előnye a tisztítási hatékonysága. Az egyedülálló szívófeje és az oldalsó söprűje összegyűjti a port és a szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről is. Emellett a porszívó a levegőbe juttatott ultrafinom részecskéket is képes eltávolítani, ami fontos azoknak, akik allergiában vagy asztmában szenvednek. A Roborock S8 robotporszívó a Geekbuying webáruháznak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg az európai raktárból.

Roborock S8 robotporszívó

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás