Az ILIFE W90 egy akkumulátoros kéziporszívó, amely hatékonyan távolítja el a port és szennyeződések a padlóról. Ez a porszívó nagyszerű választás lehet, ha egy olyan takarító eszköz vásárlása a szempont, ami száraz és nedves környezetben is teszi a dolgát.

A porszívó rendkívül kényelmesen és könnyen használható a kis súlyának köszönhetően, így bárki képes lehet használni, életkorától függetlenül. Az ILIFE W90-t úgy tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a padló tisztításából, így a szennyeződések, a por, a haj és a folyadékok szinte teljesen eltüntethetők a padlóról.

Az ILIFE W90 többféle tisztítási módot kínál, így az otthoni takarítás minden aspektusára fel van készülve. Portartállyal és tiszta és piszkos víztartályának köszönhetően külön képes választani a padlófelmosáshoz szükséges folyadékot.

Akkumulátora 3000mAh kapacitású, amivel 30 perces folyamatos használatra elegendő anélkül, hogy töltésre lenne szüksége. A porszívó szűrőrendszere nagyon hatékony és képes eltávolítani a finom porokat és allergén anyagokat is. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik allergiások vagy asztmások.

Az ILIFE W90 tehát egy nagyon jó választás lehet azok számára, akik hatékony és könnyen használható porszívót keresnek. Sokféle tisztítási módot kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig a legmegfelelőbb módon tisztíthatjuk otthonunkat. A hatékony szűrőrendszere és hosszú akkumulátor-élettartama pedig azt jelenti, hogy az ILIFE W90 valóban hozzájárulhat a jobb egészséghez és az otthoni kényelemhez. A kuponnal 10 ezer forintot spórolhatunk az európai raktáras porszívó árából, így 63 ezer forintba kerül.

ILIFE W90 porszívó európai raktárból

Kupon:ILIFEW90

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás