A friss akcióban 7000 forintért két vezeték nélküli fülhallgatót adnak a Lenovo QT82 modellből.

A Lenovo QT82 fülhallgatókat itt találod meg 18.99$, azaz 7000 forintos áron

Lenovo logó alatt a töltést visszajelző ledet találjuk. Alulra került az USB Type-C portja, amin keresztül feltölthetjük a tok 400mAh kapacitású akkumulátorát. füleseken található visszajelző fények piros/kék színben képesek világítani, jelezve a bluetooth kapcsolat működését.

A hosszított száron lévő jelzés alatt található az érintésérzékeny felület, amivel a szokásos módon, egy érintéssel fogadhatjuk vagy lerakhatjuk a hívásainkat, vagy megállíthatjuk a zeneszámokat. Dupla érintésre a jobboldalin előre, a baloldali fülest kétszer megérintve az előző számra ugorhatunk. Az IPX5 védettséggel rendelkező Lenovo QT82 Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és természetesen a 10 méteres hatótáv is megvan.

A Lenovo QT82 fülhallgatókat itt találod meg 18.99$, azaz 7000 forintos áron

További olcsó Lenovo fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás