Igazi hatótáv bajnok az NAVEE N65 elektromos roller, amivel egy feltöltéssel akár 65 kilométert is megtehetünk.

A NAVEE N65 méretes akku pakkot kapott és a beépített elektromos motor sem gyerekjáték. 48V 12.5Ah kapacitású akkumulátor csomag került a lábrész alá, az elektromos motor teljesítménye pedig maximálisan 500W lehet. Emiatt a súlya sem kevés, 23.5 kilogrammot nyom, terhelhetőségé pedig 120 kilogramm.

Nagyon hasonlít a Xiaomi elektromos rollereihez, így az NAVEE N65 is 10 colos pneumatikus kerekeket használ. Első és hátsó fékekkel is ellátták, hogy a maximális sebesség után is meg tudjunk állni. Digitális kijelzővel rendelkezik, ahol visszajelzést kapunk a sebességünkről és az akkumulátor kapacitásáról. A maximális hatótáv 65 kilométer is lehet, természetesen ilyenkor választanunk kell, hogy lemondunk a nagy sebességről és inkább lassabban közlekedve, a nagy hatótávot választjuk.

Első és hátsó világítással is felszerelték és széles, 17 centis alapot kapott, hogy kényelmesen rá tudjunk állni. A NAVEE N65 elektromos roller 25km/h végsebességre képes, eredetileg 571$-ért rendelhető, de a kedvezmény kódunkkal 530$-ra csökkenthető le ez az összeg. Az elektromos roller az európai (Poland) raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A NAVEE N65 elektromos rollert itt találod meg

Kedvezmény kód: FFP4495

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás