Az egyre megbízhatóbb kínai táblagépek térhódítása jókor jött ezen az árérzékeny piacon. Ma már Android 12 rendszerrel, 6GB memóriával és 128GB-os tárhellyel is találni ilyen eszközt, amit az áfa/vámmentes európai raktárból szállítanak.

BMAX MaxPad I10 Pro – Ez EU raktárból áfa/vámmentesen rendelhető

Az akcióban 115.99$-os áron vásárolható meg a gyártó újdonsága! A 10.1 colos kijelzője FullHD felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 64GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az UNISOC T310 modellje mellett tette le a voksát, ez hajtja meg a táblagépet.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, GPS, GALILEO, BDS, Glonass kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 11 rendszert futtat. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. Az akcióban 115.99$-ba (42.000 forintba) kerül, ami az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BMAX MaxPad I10 Pro táblagépet itt találod meg

Kupon:6VQKD6QP


Alldocube iPlay 50S – Ez EU raktárból áfa/vámmentesen rendelhető

A tavalyi év végén megjelent újgenerációs széria sikeresnek bizonyult, ami mellé megérkezett az Alldocube iPlay 50S is, ami még alacsonyabb árával próbál meg véget vetni a magas árú termékeknek.

Az Alldocube iPlay 50S munkára, tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható az Unisoc T606 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTu-ban 151.000 körüli pontszámra képes. A 10.1 colos megjelenítő IPS technológiát használ, így remek betekintési szögeket kapunk, ami 1280 x 800 pixeles felbontással rendelkezik.

A fém ház minőségi érzetet sugall, a táblagépben található memória mérete 4GB, ami bőven elegendő sok játéknak, de munkára és tartalomfogyasztásra is elegendő. A belső tárhelyének mérete pedig 64GB, de ha ez a nagy kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 2TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is alkalmas. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően SIM kártya is használható.

A két hangszóróval is rendelkező, fém házas táblagép Android 12 rendszert futtat, magyar nyelvű menüvel ellátva. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 119.99$-ba, azaz 44 ezer forintba kerül.

Alldocube iPlay 50S

🔹Kupon:7LF4NVPN

ALLDOCUBE iPlay 50 4G LTE Tablet PC

🔹Kupon:7BNPMQLO


Alldocube iPlay 50 4G – Ez EU raktárból áfa/vámmentesen rendelhető

Úgy tűnik az Alldocube iPlay 50 4G is megpróbál véget vetni a magas deviza árfolyam által kreált kínai táblagépek uralmának, mindezt 46 ezer forintért, európai raktárból!

Az Alldocube iPlay 50 4G végre nem csak munkára, hanem játékra is használható a Unisoc T618 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTuban 259.000 körüli pontszámra képes. A 10.4 colos megjelenítő IPS in-cell panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk, a kijelzőt 2K panelnek hívja a gyártó, ami 2000 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik.

A fém ház minőségi érzetet sugall, a táblagépben található memória mérete 6GB, ami nem sok táblagépben látható. A belső tárhelyének mérete pedig 64GB, de ha ez a nagy kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 2TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk.

A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 8 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően dual NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

A két hangszóróval is rendelkező, fém házas táblagép Android 12 rendszert futtat, magyar nyelvű menüvel ellátva. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 139.99$-ba, azaz 51 ezer forintba kerül az áfa/vámmentes európai raktárból.

Alldocube iPlay 50 4G LTE

🔹Kupon : 7BNPMQLO


N-one NPad Plus – Ez EU raktárból áfa/vámmentesen rendelhető

A N-one NPad Air a jelenlegi magas árak mellett is 139$-ért kínálja magát. Ezért a pénzért pedig tökéletes választás a low budget kategóriából a 10.36 colos, mindennel felszerelt táblagép. Memóriakártyával is bővíthető a 128 gigabájt tárhely, memóriából 6GB jár, ami több, mint elegendő bármilyen tartalomfogyasztásra.

A 10.36 colos IPS panel 2000×1200 pixeles felbontással rendelkezik. Azaz, ez a méret már a FullHD pixelsűrűséget is túlszárnyalja. Ha videotelefonálni támad kedvünk, ebben az 5 megapixeles előlapi kamera lesz a segítségünkre. De a hátlapra is felszereltek egy kamerát, ami 13 megapixeles felbontással rendelkezik.

A táblagép már az Android 12 rendszert futtatja. A gép lelke a 8 magos MTK 8183, ami 12 nanométeres és maximum 2GHz-en járhat. A N-one NPad Plus táblagépen Type-C portot találunk, amin keresztül feltölthető a 6000mAh kapacitású akkumulátora. De van rajta fülhallgató kimenet, Nano SIM és memóriakártya hely is. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz WiFi és GPS/Beidou/Galileo/Glonass helymeghatározást is kapott, hogy navigációra is alkalmas legyen. Az N-one NPad Plus táblagépe mindent tud, amire szükség lenne, memóriáját és tárhelyét tekintve pedig időtállónak tűnik, hiszen ez a mennyiség szinte sose fog betelni. Jelenleg 139$-os összegért vásárolható meg a GPS-szel is rendelkező táblagép, amit az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az N-one NPad Plus táblagépet itt találod meg

Kupon:79GIUK3J

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás