A Xiaomi AX3200 router előnye az AX széria családtagjaihoz hasonlóan a WiFi 6 kapcsolat, aminek kisebb energiaigénye van, amivel így a hordozható eszközök energiafogyasztása is kevesebb lesz. A Xiaomi AX3200 emellett több eszközt képes egyszerre kiszolgálni és természetesen gyorsabb adatátvitel érhető el vele, mint a sima ac kapcsolat esetében.

A Gshopper webáruházban a kedvezmény kóddal csak 14500 forintért vásárolható meg a Global Version Xiaomi Mi Wireless Router AX3200.

A Xiaomi AIoT Router AX3200 routert itt találod meg

🔹Kupon:AE358D7611F1

Az AX3200 router már a legújabb WiFi 6, azaz 802.11ax kapcsolatot használja, de természetesen a router a 2.4 és 5GHz-es frekvencia megszokott adatkapcsolatait is kezeli. A Xiaomi állítása szerint egyszerre akár 128 eszköz kiszolgálására képes, amire az IoT világban szükségünk is lesz.

Gondoljunk csak bele, otthon hány vezeték nélküli eszközzel rendelkezünk. Telefon, táblagép, laptop, okos TV és vegyük hozzá még az okos termosztát, hőmérséklet és páratartam figyelőt, kamerát, stb. Támogatott protokollok: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, IEEE 802.3/3u/3ab és WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE titkosításokat is.

A Xiaomi AX3200 a MediaTek Filogic800 chipjét használja, a 2.4GHz-es és 5GHz-es frekvenciáért. WiFi kapcsolaton a maximális sebesség 800mpbs+2402mbps lehet. Vezetékes csatlakozók közül 4 LAN portot kapott, amelynek mindegyike gigabites sebességre képes.

A Gshopper webáruházban a kedvezmény kóddal csak 14500 forintért vásárolható meg a Global Version Xiaomi Mi Wireless Router AX3200.

A Xiaomi AIoT Router AX3200 routert itt találod meg

🔹Kupon:AE358D7611F1

(Update:A készletek egyelőre korlátozottak, így jelenleg nem érhető el a magyarországra való szállítás)

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

2 hozzászólás

  1. Kár, hogy Magyarországon nem árulják. Vagy én vagyok nagyon béna?
    “Nem tartozik a terjesztési körbe
    Sajnáljuk, ez a termék még nem elérhető az Ön országában/régiójában.”

    • A cikk írásakor elérhető volt a készletből hazai címre rendelve is. Úgy látszik fogynak a készletek és más piacra koncentrálnak.

Hozzászólás