Az új Xiaomi Air 13 laptop 13.3 colos 2.8K E4 OLED kijelzővel, újgenerációs Intel i5-1230U vagy i7-1250U CPU-val, 16GB DDR5 memóriával és 512GB SSD-vel érkezik.

A Xiaomi Air 13 laptop egy ultra magas minőségű alumínium házas, extra vékony, hiszen a legvastagabb pontján is csak 12 milliméter vastag és számos új fícsörrel ellátott laptop lett. A 13.3 colos 2.8K OLED kijelző érintésérzékeny és teljesen hátra hajtható.

Az Air 13 laptop processzora egy újgenerációs Intel i5-1230U vagy Intel i7-1250U (mx. 4.7Ghz) CPU. A gépben 16GB DDR5 RAM található, amely lehetővé teszi a gördülékeny multitaskingot és a nagyobb fájlok hatékony kezelését. A háttértár egy 512GB-os SSD, amely gyors adatátviteli sebességet kínál, és lehetővé teszi a rendszer gyorsabb indítását és az alkalmazások gyorsabb betöltését.

A laptop grafikus megjelenítője egy Intel Iris Xe graphics, amely képes a 4K felbontású videók lejátszására is. Az Xiaomi Air 13 laptop további jellemzői közé tartozik az USB-C porton keresztül 65 wattal tölthető nagy teljesítményű akkumulátor, amibe 48 perc alatt 50%-ot pumpálhatunk bele. Csatlakozók közül 2xThunderbolt 4 USB-C és fejhallgató/mikrofon csatlakozó található meg rajta. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 5.2 és WiFi6 is van.

A kínai piacra készült modell nem olcsó, hiszen 424.000 forintba kerül, amit itt nézhetsz meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás