A 32 colos KTC H32S17 remek árral érkezik, hiszen a kuponos akcióban 95 ezer forintért 165Hz-es, ívelt kijelzős gamer monitort kapunk!

32 colos 165Hz-es KTC H32S17 ívelt monitor

🔹Kupon:72PLRAUM

A 32 colos KTC H32S17 monitor igazán pénztárcabarátra sikeredett, azon felül, hogy az AMD és Nvidia féle FreeSync és G-Sync funkciót is támogat. QHD felbontása mellett (2560×1440) 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

8 bites színmélység, 99%-os sRGB színtér lefedettség és HDR10 technológia is került a nem csak játékosoknak szánt megjelenítőkbe, melyeknek igazán különleges és pozitív tulajdonsága, hogy magyarországi raktárból szállítják ki őket.

Az ívelt panel jobb láthatóságot biztosít és egy játékra termett monitornál található csatlakozókon sem spórolt a KTC. Így például a 32 colos modellen található egy USB, HDMI2.0 (144Hz), két darab DP 1.2 és audió kimenet is található. Az európai raktárból postázott monitor a kedvezmény kóddal 245€-ba, tehát mai árfolyamon számolva körülbelül 95 ezer forintba kerül.

32 colos 165Hz-es KTC H32S17 ívelt monitor

🔹Kupon:72PLRAUM

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás