Az Insta360 X3 a kisméretű 360 fokos akciókamerák új generációját képviseli, amely remek videókat és képeket képes készíteni a legkülönfélébb kalandokról. Az X3 az Insta360 ONE X2 utódja, és számos javítást és fejlesztést tartalmaz az elődhöz képest.

Az X3 a legkorszerűbb optikai és szenzortechnológiákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az 5.7K-s videók készítését és 4K felvételek rögzítését 120fps-sel. A kamerája 48 megapixeles képeket készít, 360 fokos képalkotásra is lehetőség van, ilyenkor az elkészített médiát 72 megapixeles felbontásban kapjuk meg. Az X3 átdolgozott stabilizálással rendelkezik, amely segít a zavaró mozgások kiküszöbölésében, és biztosítja a tökéletesen sima videókat.

Az Insta360 X3 különösen a sportolók és az aktív életmódot folytatók számára kiváló választás, mivel képes a legszélsőségesebb körülmények között is folyamatosan készíteni videóinkat és képeinket. A kamera vízálló borítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kamerával való víz alatti fotózást és videózást is, akár 10 méteres mélységben is. Ehhez pedig egy extra tok is vásárolható, ami akár 50 méteres mélységig is használható.

Insta360 X3 360 fokos akciókamera áfa/vámmentes németországi raktárból

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás