Három féle kapcsolóval vásárolható meg a BlitzWolf BW-KB2 mechanikus billentyűzet, ami jelenleg 10 ezer forintért megvásárolható.

Ahogyan a legtöbb mechanikus billentyűzet, a BlitzWolf BW-KB2 is nemzetközi gombkiosztást kapott. A 36.5 x 14 x 4 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható óriásinak, egy átlagos billentyűzet méretének háromnegyedével rendelkezik.

A 87 gombos gamer billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését változtathatjuk. A mechanikus billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb. Kék, zöld, sárga kapcsolóval is rendelhető, az eltávolítható USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban használható.

A BlitzWolf BW-KB2 mechanikus gamer billentyűzet 24.5$-ért (10.000 forintért) vásárolható meg, ingyenes szállítással.

A BlitzWolf BW-KB2 mechanikus gamer billentyűzetet itt találod meg

🔹Kupon : BGXIFD339

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás