A BlitzHome BH-CM1503 olcsóbb lett, mint korábban volt. A hazai boltok polcain is megtalálható az eszköz és más, ismertebb márka nevére felcímkézve is találkozhatunk vele idehaza, ám természtesen borsosabb áron.

Olvasd el a tesztünket

BlitzHome® BH-CM1503 Espresso Machine-9

Az 1450W-os teljesítménnyel rendelkező BlitzHome BH-CM1503 presszó kávéfőző 15 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken.

A fém burkolattal rendelkező kávéfőző karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. A tetején található vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat, a tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

A víztartállyal rendelkező BlitzHome BH-CM1503 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással is rendelkezik. Ha pedig nincs használatban, egy idő után automatikusan lekapcsol, hogy ne fogyasszon energiát. A BlitzHome BH-CM1503 karos kávéfőző 89.99$-ba kerül a kuponnal, ami az áfamentes európai raktárból rendelhető meg, mindössze 33.000 forintért.

A BlitzHome BH-CM1503 kávéfőzőt itt találod meg

🔹Kupon : BGCMM451

Kávéfőzők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás