A BlitzWolf BW-V4 projektor FullHD felbontást kínál, mégis megfizethető árú készülék, amely tökéletes megoldás lehet otthoni vagy irodai használatra.

A BlitzWolf BW-V4 1080p felbontást támogat, a beépített LED lámpa akár 50 000 órás élettartammal rendelkezik, így hosszú ideig élvezhetjük a projektor használatát anélkül, hogy aggódnunk kellene a lámpa cseréjével kapcsolatban.

Ez a projektor számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve az HDMI, az USB, az AV és az Audio csatlakozókat, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakoztassák az eszközeiket, például laptopokat, okostelefonokat vagy tableteket, és könnyen élvezhessék azok tartalmát a nagyobb kijelzőn.

A BW-V4 projektor beépített hangszórója 5W teljesítménnyel rendelkezik, de ha szeretnénk még magasabb minőségű hangot, akkor a külső hangrendszereket is könnyedén csatlakoztathatjuk a projektorhoz. A megjelenített kép 1.5-4.8 méteres távolságban lehet, amivel 50-300 colos képet képes a falra vetíteni. Az automata fókusszal ellátott projektor

Jó választás otthoni vagy irodai használatra, de emellett számos más helyen is használható, például a filmek vetítésére, az előadások bemutatására, vagy akár a videójátékok élvezetesebb megjelenítésére is. A projektor kis méretének és 2.35 kilogrammos súlyának köszönhetően bármikor és bárhol használhatjuk.

A BlitzWolf BW-V4 projektor sokoldalú csatlakozási lehetőségeket kínál, és mégis megfizethető áron érhető el, a kedvezmény kóddal 70.000 forintért vásárolható meg.

🔹Kupon: BGXIFD313

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás