A Baseus Bowie D05 egy olcsó fejhallgató a vezeték nélküli modellek között, amelyet azoknak terveztek, akik a kényelmet és a stílust részesítik előnyben.

14 ezer forint a Baseus Bowie D05 vezeték nélküli fejhallgató

A fülhallgató fekete és vajszínben érhető el és a beépített mikrofon lehetővé teszi a hívásokat fogadását. A Baseus Bowie D05 fejhallgató Bluetooth 5.3 technológiát használ, amely stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást biztosít, emellett pedig nagyon alacsony, 0.06 másodperces késleltetéssel rendelkezik.

A fejhallgatók on-ear kivitelű, az ergonomikus kialakításnak köszönhetően hosszabb ideig is viselhető anélkül, hogy kellemetlen érzést okoznának. Dual Connection móddal is ellátták, így akár két eszközhöz is csatlakoztatható, hogy könnyű legyen közöttük a váltás.

A 40 milliméteres driverekkel szerelt fejhallgató egy feltöltéssel akár 70 óra zenehallgatásra is elegendő lehet, feltölteni pedig USB-C csatlakozón keresztül lehet. A vezeték nélküli kapcsolaton kívül egy átalakítóval 3.5 milliméteres jack-el is használható, az ENC pedig a zajszűrést segíti.

Ha valaki egy stílusos, könnyen használható és megbízható fejhallgatót keres, akkor a Baseus Bowie D05 remek választás lehet.

14 ezer forint a Baseus Bowie D05 vezeték nélküli fejhallgató

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás