A Xiaomi 10 Gigabit Wireless Router egy olyan készülék, amelyet a Xiaomi fejlesztett ki a vezeték nélküli hálózati kapcsolatok gyorsabb és stabilabbá tételére.

Ez az új router a Xiaomi előző generációs routereivel összehasonlítva számos fejlesztéssel rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók sokkal hatékonyabban használhatják a vezeték nélküli hálózatot.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek a routernek az a lehetőség, hogy támogatja a 10 Gigabit/s sebességet. Ez az elképesztő sebesség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzanak online, és egyszerűen átvigyenek nagy méretű fájlokat és nagy felbontású videókat streamingeljenek. Emellett a router több WiFi-csatornát is támogat, ami azt jelenti, hogy a felhasználók könnyen elérhetik a 2.4GHz-es, 5.2 és az 5.8GHz-es sávokat is.

Vezetékes kapcsolatok:

  • 4 darab10/100/ 1000/ 2500M Adaptive WAN/LAN port,
  • 1 darab 10/100/1000/2500/5000/10000M adaptive WAN/LAN port,
  • 1 darab 1000M/ 2500M/ 10000M SFP + network port
  • 1 darab USB 3.0 Port

Vezeték nélküli kapcsolatok:

  • 2,4G Wi-Fi 4×4 (1376.4Mbps)
  • 5.2G Wi-Fi 4×4 (5764.8Mbps)
  • 5.8G Wi-Fi 4×4 (2882.4Mbps)

A Xiaomi 10 Gigabit Wireless Router egy 2.2 GHz-es négy magos processzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagy sebességű adatátvitelt, valamint az összes csatlakoztatott eszköz számára stabil és erős kapcsolatot biztosít. Emellett a routernek 2GB memóriája van.

Az eszköz egy másik előnye az, hogy a felhasználók egyszerűen és könnyen beállíthatják az eszközt az okostelefonjukon keresztül a Xiaomi Mi WiFi alkalmazás segítségével. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen ellenőrizzék a router állapotát, és testre szabják a beállításokat, például a WiFi-jelszót, a csatlakoztatott eszközöket.

Összességében a Xiaomi 10 Gigabit Wireless Router egy kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akiknek szükségük van egy gyors és megbízható vezeték nélküli hálózatra, amelynek segítségével hatékonyan dolgozhatnak online, és könnyedén kezelhetik a csatlakoztatott eszközeiket. A készülék magas sebessége, erős processzora és könnyű beállítása miatt az eszköz ideális

XIAOMI 10 Gigabit Wireless Router

További Xiaomi routerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás