A CHUWI HeroBook Pro csupán 77 ezer forint, ezt pedig közvetlenül a gyártó európai raktárából rendelhetjük meg!

CHUWI HeroBook Pro 77 ezer forintért

A Chuwi HeroBook Pro azoknak készült, akinek nem kell bonyolult műveleteket elvégezni a számítógépükön, de filmet nézni és szöveget szerkeszteni nem a telefonon vagy táblagépen szeretnének. Erre találták ki a Chuwi HeroBook Pro-ot, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljanak.

A HeroBook Pro se nem túl kicsi, se nem túl nagy. A 14.1 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik az 1.39 kilogrammot nyomó laptop. A processzora egy 14nm-en készült Intel Gemini lake N4020, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 6W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.6GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 8GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete 256GB, amit egy SSD meghajtó szolgáltat. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A Chuwi HeroBook Pro billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozót, töltőportot, fülhallgató csatlakozót és microSD kártyanyílást is. A HeroBook Pro Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot. A Chuwi HeroBook Pro jelenleg a gyártó európai raktárából 77 ezer forintba kerül, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk.

A Chuwi HeroBook Pro laptopot itt találod meg

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás