A Proscenic P8 Plus egy vezeték nélküli, akkumulátoros porszívó, amely hatékony tisztítási eredményeket kínál a magas, 15000Pa szívóerejű teljesítményével. A kuponos akcióban az európai raktárból remek ára van, 100$-ba, azaz körülbelül 36 ezer forintba kerül.

A porszívó két sebességi fokozattal rendelkezik, így könnyen alkalmazkodhat a különböző felületekhez és takarítási igényekhez.

A P8 Plus ergonomikus tervezése és könnyű súlya miatt kényelmesen használható, akár hosszabb ideig is. Az akkumulátor üzemideje akár 35 percet is elérheti normál sebességen, így elegendő időt biztosít a teljes ház alapos kitakarítására.

A porszívó különböző tartozékokkal, például a motorizált kefével, a szívókefével és a felxibilis kefe fejjel, így a nehezen elérhető helyek is könnyedén megtisztíthatóak. Az 1.2 literes tartályt könnyű kiüríteni, így a tisztítás után nem kell bajlódni a piszkos porzsákokkal.

Összességében a Proscenic P8 Plus egy hatékony és könnyen használható vezeték nélküli porszívó, amelynek használata kényelmesebbé teszi a takarítást. A kuponos akcióban az európai raktárból remek ára van, 100$-ba, azaz körülbelül 36 ezer forintba kerül.

Proscenic P8 Plus 

🔹Kupon : HEKKAPP8

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás