A Xiaomi Buds 4 a Xiaomi új fülhallgatója, amely nagyszerű hangminőséget, kényelmes viselést és praktikus funkciókat kínál a vásárlóknak.

A Buds 4 a fülbe illeszkedő, gumiharang nélküli, 60 fokos szögben fordított hangvetőkkel rendelkezik, amely mellé zajszűrést is biztosít a környezeti zajok kizárása érdekében. A fülhallgatók támogatják a Hi-Res Audio lejátszást AAC/SBC/LHDC kodekkel, amely kiváló minőségű hangot kínál a zenerajongóknak.

A Xiaomi Buds 4 kényelmesen illeszkedik a fülbe és nem csak az elülső hangvető résznél, de a belső oldalán is hangszórórács helyezkedik el a jobb szellőzésért és hangzásért, amihez még szélzajcsökkentéssel is rendelkezik. A fülhallgatók 45 perces töltési idővel akár 6 órás zenelejátszást kínálnak, és a töltőtokkal együtt akár 30 órás lejátszási idő is elérhető.

A Xiaomi Buds 4 támogatja a gomb nélküli, érintésérzékeny vezérlést, amely lehetővé teszi a zenelejátszás vezérlését, a hívások fogadását és megszakítását, valamint a virtuális asszisztens aktiválását a fülhallgatók megérintésével. A fülesek Bluetooth 5.3 segítségével csatlakoznak az okostelefonhoz, táblagéphez vagy PC-hez egyaránt. A dual connection módnak köszönhetően pedig nem kell újra párosítani, hanem egyszerre két eszközhöz is képes kapcsolódni, attól függ melyik van használatban.

A Xiaomi Buds 4 kiváló választás lehet a vezeték nélküli fülhallgatók között. A kiváló hangminőség, a kényelmes viselés és a praktikus funkciók lehetővé teszik, hogy mindenki élvezhesse a zenehallgatást és kedvenc videóit bármikor, bárhol.

Xiaomi Buds 4 bluetooth fülhallgató

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás