A POCO X5 5G 22111317PG modellszámmal jelent meg a Geekbench oldalán és egy olyan processzor kapott, ami korábban egy “Pro” modellben kapott helyet.

poco x5

Ahogyan többek is, mi is arra számítottunk, hogy az új POCO X5 5G-t a Snapdragon 4 Gen 1-el fogják bemutatni, akárcsak a Redmi Note 12 5G-t, de ahogy az a Geekbench eredményein is látszik, a telefont a Snapdragon 695 hajtja helyette. Egyelőre nem világos, hogy a Xiaomi végzett-e más változtatásokat, de jelenleg úgy tűnik, hogy csak a processzor különbözik a Redmi Note 12 5G-től.

Ez a CPU dolgozik a POCO X4 Pro-ban, tehát ez mindenféleképp előrelépés, hogy a „Pro” jelző nélküli modell kapta meg ezt a processzort. Illetve ez a chip dolgozott a nálunk is tesztelt Redmi Note 11 Pro 5G-ben is.

gsmarena

A POCO X5 5G Android 12-vel is érkezik, a már említett Snapdragon 695-tel és 8 GB memóriával. A POCO X5 5G és a POCO X5 Pro szinte egyszerre érkezik majd, ám a POCO X5 Pro az erősebb Snapdragon 778G lapkakészlettel.

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás