A 1080p, azaz FullHD felbontással rendelkező kültéri kamera 2.4Ghz-es WiFi-vel rendelkezik WPA és WPA2 titkosítással, így a mobiltelefonos alkalmazással könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig otthonról távol is ránézhetünk a kamera által látott képre. Az elektromos motoroknak köszönhetően vízszintes irányban 355 fokban körbe forgatható, vertikálisan pedig 65 fokos szögben képes mozogni.

A videófelvételt microSD kártyára rögzíti, amiből 32GB-os méretig támogat, így amint megtelt a kártya és nem történt riasztás, a korábbi fájlokat automatikusan felülírja. Nyugodt szívvel használhatjuk kültéren és akár -10 és +45 Celsius fokban is képes működni, tehát a hidegebb téli napokon is használhatjuk.

Az éjszakai felvételekért infravörös szenzorokat is kapott, amivel teljes sötétségben is 10 méteres távolságig képes ellátni. A 2 megapixeles optikával a leírás szerint VGA felbontásban rögzíthetünk 20fps-sel, a videó adatfolyam 1.5mbps, ami nem VGA, hanem nagyobb felbontásra utal. Természetesen automatikusan képes átváltani éjszakai üzemmódba és mozgásérzékeléssel is ellátták. A kamera az első 200 vásárlónak csak 16.99$-ba, azaz körülbelül 6200 forintba kerül.

A kültéri kamerát itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás