A gigabites RJ45 csatlakozóval felszerelt USB HUB hiánypótló abból a szempontból, hogy az USB elosztóval a hálózathoz való csatlakozás is megoldható.

Ha egy olyan laptoppal rendelkezünk, amin még nincs USB-C, de már LAN csatlakozó sem található meg rajta, akkor kiváltképp alkalmas lehet a mindennapi feladatok megoldására az elosztó, ami még három darab USB3.0 porttal is fel lett szerelve.

Három darab USB 3.0 porttal lett felvértezve, mellettük pedig gigabites sebességű kapcsolatra is alkalmas RJ45 csatlakozó került, amely feladatokat a Realtek RTL8153 chip old meg.

A 12$-ba kerülő LAN csatlakozóval ellátott USB elosztót itt találod meg

További LAN csatlakozós USB elosztók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás