Az USB vevő már a legfrissebb WiFi 6 szabványt is támogatja, így az elérhető maximális sebesség 2.4GHz-en 574Mbps, míg az 5GHz-es hálózaton 1200mbps is lehet.

A titkosításról a 64/128 bites WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES) protokollok gondoskodnak és nem csak Windows 10, hanem Windows 11 operációs rendszerrel is kompatibilis. Laptopokhoz és asztali gépekhez is kiváló választás, ami USB3.0 csatlakozóval érkezik, hogy továbbítani tudja a gyors WiFi hálózaton történő adatfolyamot.

A ház oldalsó része maga az antenna, ami 180 fokban kihajtható, így teljes hosszában vagy akár egy laptophoz csatlakoztatva akár 90 fokos szögben is tökéletesen használhatóvá teszi.

A gyors WiFi vevő 16.99$-ba kerül

További WiFi adapterek

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás