A Mecool KM2 médialejátszója EU szabványú adapterrel érkezik. 2GB rendszermemóriát és 8GB tárhelyet kapott. Bluetooth 4.2, 10/100 LAN és 2.4/5GHz-es WiFi is került bele.

USB2.0 és USB3.0 porttal is el lett látva, de van microSD kártyaolvasó, 100mbit LAN, AV és HDMI 2.1/HDCP2.3 kimenet is. A mellékelt távirányítója mikrofonnal szerelt, így hangutasítást is adhatunk. Chromecast kompatibilis és a rendszere az Android 10 TV médiaboxokra alkotott megoldása.

Amlogic S905X2-B processzor dolgozik a kisméretű házban, ami mellé ARM Mail-G31 MP2 GPU társul. Dolby Digital & Dolby Digital Plus & MS12, Dolby Atmos Passthrough, HDR10+, HDR & HLG és ami fontos Playready 3000 és Widevine L1-el is rendelkezik.

A Mecool KM2 médialejátszó európai raktárból 82.99$-ba kerül

Hasonló médialejátszók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás