A MAONO PM461RGB a dinamikus működést használó mikrofonokkal szemben nagyobb érzékenységgel rendelkezik, USB portos csatlakozójának köszönhetően egyszerű a használata és RGB fénnyel is megtámogatták.

„Az átalakítást egy kondenzátorként funkcionáló metódus végzi. Ellentétben a dinamikus mikrofonokkal, a működésükhöz áramellátás szükséges, a rögzített hang erősebb, teltebb, és nem ideális zajos környezetben való hangrögzítésre. Mivel a membránnak nem kell mozgatnia a lengőtekercs tömegét, így az impulzusvételük is sokkal jobb. Érzékenységük viszont nagyobb a dinamikus mikrofonénál, ezért gyakran használják nagy terek kihangosításához.”

Forrás: netpedia.hu

A 192Khz/24 bites mintavételt használó mikrofon frekvenciatartománya 20Hz-20Khz, érzékenysége -13.5dBFS és a mikrofonhoz 1.5 méter hosszú kábelt mellékelnek. A csomagban érkező tripod dőlésszöge 180 fokban állítható, az RGB fény pedig automatikusan változtatja a színeit. A mikrofon 15000 forintba kerül szállítással együtt.

MAONO PM461RGB mikrofon

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás