A jó ár/érték arányú OneOdio A70 modellel a hölgy vásárlóknak is kedvezni szeretne a gyártó, így a fekete szín mellett már rózsaszínben is elérhető a vezetékkel vagy vezeték nélkül egyaránt használható fejhallgató.

Dicsérendő dolog, hogy egy hordozó szütyőt is kapunk a fejhallgatóhoz, amit ha összecsukunk, nyugodtan behajíthatjuk azt a táskánkba, hogy akár nyaraláson, akár egy hosszabb úton is velünk legyen. A kiegészítők listáját bővíti a 3.5 milliméteres kábel, ami mellé még egy 6.5 milliméteres, spirálisan tekert kábelt is mellékelnek.

A fejpánt méret állítója fém, ezen a modellen mindenhol a rózsaszín dominál. Ez borítja a fülpárnát és a fejpántot is kívül-belül. A fülpárna rejti a 40 milliméteresre nőtt hangszórókat. Kialakításának köszönhetően könnyedén összecsukható, hogy a mellékelt táskába téve bárhová magunkkal vihessük.

Jobboldalon található a mikrofon apró furata, hiszen a fejhallgatóval akár még telefonálni is lehet, mellette a zárral rendelkező 3.5 milliméteres csatlakozó található. Végezetül a hangerőszabályzó és bekapcsológomb hármas zárja a jobboldali sort.

Baloldalra került a 6.5 milliméteres fejhallgató csatlakozó és a microUSB port, amin keresztül feltölthető a OneOdio A70 950mAh kapacitású akkumulátora, amivel akár 25 órán át is használhatjuk vezeték nélküli módban. A mobiltelefonunkhoz akár vezetéken vagy a Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk.

A rózsaszín OneOdio A70 modell itt található

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás