A BlitzWolf BW-MP1 egy óriási egérpad, ami megvédi az asztal felületét, a billentyűzetet is rátehetjük és RGB világítással is megspékelték.

A 80×40 centiméteres méret szinte minden íróasztalra elegendő ahhoz, hogy a billentyűzet mellett az egérrel is elférjünk és kényelmesen dolgozhassunk vagy játszhassunk rajta. Ennek köszönhetően pedig azt a kellemetlen érzést sem kell átélnünk, amikor egy kisméretű egérpadról dolgoznánk és lecsúszna róla az egerünk a nagy munka közben.

Az USB kábelén keresztül 150mAh-t vesz fel, bekapcsolhatjuk az RGB világítást is, ha arra lenne szükség. A puha felületű, 5 milliméter magas egérpad szélein fut körbe a LED csík, amin 10 különböző módot is kiválaszthatunk. A BlitzWolf terméke európai raktárból rendelhető (ES) 28$-ért, így áfa és vámmentesen érkezik meg.

BlitzWolf BW-MP1 RGB óriási egérpad

Itt rengeteg egérpadot találsz

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás