Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek.

Pixel art ébresztőóra

A beépített akkumulátorral is ellátott óra 7.6×7.6×7.6 centiméter méretű. A feltöltése 2 óráig tart és 48 órán keresztül használható, de folyamatosan lehet kábelen is.

A beépített giroszkópnak köszönhetően időzítő is állítható a kocka elforgatásával. WiFi-hez csatlakoztatva az időjárási adatokat is megjeleníti, equalizerként és éjszakai lámpaként és hangulatfényként is használható az RGB színei által. Szállítással együtt 30$-ba kerül, ami nem sok egy ilyen retró hatású 8 bites órához képest.

Pixel art ébresztőóra


Power bank, amin játszani is lehet

10000mAh kapacitású akkumulátort kapott a játékkonzol, ami két darab USB kimenetének köszönhetően power bankként is használható. Így még a telefon tölt, addig játszhatunk egyet.

A 2.8 colos kijelzővel rendelkező, hordozható játékkonzol microUSB, USB-C és két USB-A bemenettel látták el. Az AV kimeneten keresztül a TV-re is köthető, hogy nagyképernyőn lehessen játszani a beépített 500 játék egyikével. A játékkonzol 35$-ba kerül szállítással együtt.

Power bank, amin játszani is lehet


Csontrezgéses bluetooth fülhallgató a Xiaomi-tól

A Xiaomi is kiadta a csontrezgéses fülhallgatóját, ami bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül képes csatlakozni az eszközeinkhez. Akkumulátora 165mAh kapacitású, 2 óra alatt feltölthető és a gyártó ígérete szerint ezzel akár 12 óra zenehallgatásra is alkalmas, de 10 perc alatt is 2 óra használatra elegendő energiával látható el az akkumulátora.

IP66 védettséggel rendelkezik, a szárán megtalálhatók a kezelőszervek és mikrofonnal is ellátták a zajcsökkentéshez és hívások lebonyolításához.

Csontrezgéses Xiaomi fülhallgató


XIAOMI MIIIW konyhai időzítő

XIAOMI MIIIW időmérő 2

Nem érintésérzékeny, hanem fizikai kapcsoló lapul az előlap alatt. Hátul találjuk az elem tartót, amibe 3 darab AAA méretű elemet kell behelyeznünk.

XIAOMI MIIIW időmérő 1

A hátoldala mágneses, így akár a hűtőszekrény oldalára vagy bármilyen más fém felületre is felhelyezhetjük. Az energiatakarékosságra figyelve, ha nem használjuk az órát, a kijelzőjét automatikusan lekapcsolja. Ennek két funkciója van. Használat közben fényes fehér színnel világítanak a megjelenített számok.

XIAOMI MIIIW időmérő 4

A kívánt időt az órát körbeölelő tárcsával állíthatjuk be. 5 másodperces időintervallumtól egészen 99 percig. Nem kell azonban másodperces lépésekben eljutni a több tíz perces beállításig, hiszen a tekerést egy pillanatra megállítva majd újra elkezdve máris a perceket léptethetjük tovább, így megadható percre/másodpercre pontosan a kívánt idő. Ez kimondottan jól jön, ha a konyhában használnánk, de bármilyen olyan helyzetben is jól jöhet, ahol visszaszámlálással kell élnünk. Például ha csapatosan leülünk egy időre teljesítendő társasjátékban.

Ha szüneteltetnénk a mérést, akkor az alsó részen található gombot kell megnyomnunk. A hátoldali kapcsoló segítségével beállítható a riasztás hangerőssége. A legerősebb hangon 80-90dB, középsőn 60-70dB hangerősségen jelez és lehetőség van néma mód használatára is. Aki épp egy hasonló időmérőt keres saját célra vagy egy hölgy ismerősnek ajándékba, a Xiaomi termékével nem fog mellé lőni. a kedvezmény kóddal Jelenleg 16.99$-ba, azaz körülbelül 6.500 forintba kerül.

A XIAOMI MIIIW időzítőjét itt találod meg

🔹Kupon : 6A4NTHAC


Felcsavarható, kisméretű Xiaomi Youpin táska

Egy karabinerrel látták el azt a műanyag tokot, amibe vissza tekerhető a bevásárló szatyor. A 10x10x4 centiméteres méretekkel rendelkező tok a képek alapján is méretes vállra akasztható műanyag táskát rejt, amit használata végeztével feltekerhetünk. Így kisebb helyet foglal és mindig kéznél lehet, ha szükség van rá.

Xiaomi Youpin táska


IMOU okos robotporszívó LDS szenzorral és portartály ürítő dokkolóval

Az IMOU RV-L11-A-11 robotporszívója a legolcsóbb portartály ürítős modell, ami kuponnal 299$-ba kerül az európai áfa és vámmentes raktárból.

3200mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 250 négyzetmétert is képes feltakarítani. A Xiaomi robotporszívójánál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LDS szkennerrel is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy éppen, hol ne takarítson ki.

Maximum 2 centiméteres akadályon, küszöbön képes áthaladni, a mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése. Még a felmosás funkció sem maradt ki, mert a 300 milliliteres portartály mellett 250ml-es víztartállyal is rendelkezik az okos robotporszívó.

IMOU RV-L11-A-11 robotporszívó


Xiaoda UV sterilizáló

A Xiaoda új terméke inkább használható szekrényben, autóban, a levegő sterilizálására és fertőtlenítésére, mint nagyobb szobákban. Az UV fény a levegőben szálló por sterilizálásra hivatott, az ózon sterilizálás pedig kiegészíti az UV fényes fertőtlenítést és segít megszüntetni a kellemetlen szagokat.

Beépített akkumulátorral rendelkezik, így kimondottan jól jön az autóban lévő használatra. A fertőtlenítési metódus 30 percig tart, ami után az ózon miatt szellőztessük ki a szobánkat.

A Xiaoda Sterilization UV sterilizáló lámpa 19.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

🔹Kupon : 4V8XMOXF

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás