A belépőszintű Redmi A1 modellért 32 ezer forintot kérnek, amivel a legolcsóbb Xiaomi telefonnak járó címet is elnyerte.

A globális piacra szánt Redmi A1 6,52 colos kijelzővel érkezik, amely a noccsos vonalat követi, felbontása 1600 x 720 pixel (HD+). A választott processzor már a MediaTek Helio A22-es, ami mellé 2GB LPDDR4 RAM és 32GB-os eMMC 5.1 tároló párosul.

Kamera fronton dupla optikás rendszerrel rendelkezik a hátsó fertályon, amely egy 8 MP-es elsődleges érzékelőt és egy 2 MP-es másodlagos érzékelőt tartalmaz. Az előlapon egy 5 MP-es kamera található a szelfikhez és a videóhívásokhoz.

Az egyéb funkciók közé tartozik a két SIM-kártyás 4G támogatás, a 2.4GHz-es WiFi, a Bluetooth 5.0, GPS, 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó és a MicroSD-kártyanyílás. A műanyag hátlap alatt egy 5000mAh kapacitású akkumulátor kapott, amit 18W teljesítménnyel lehet tölteni. A fekete és kék színű modell a kedvezmény kóddal 31 ezer forintért vásárolható meg.

Redmi A1 mobiltelefon

🔹Kupon:bAE358D7611F1

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás