A Douxlife GC-RC03 gamer széke visszautasíthatatlan ajánlat volt, amire nagyon olcsón kínált masszázsfunkciót a nyak, hát, fenék és comb felüleken. Ezen kívül jól néz ki és európai raktárból volt rendelhető, így nem volt kérdés, ki kell próbálni.

Douxlife GC-RC03gamer szék – Kicsomagolás

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (19 of 21)

 Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (3 of 21) Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (5 of 21)

A kék-fehér színű változat érkezett meg hozzám. Az összeszereléshez mellékeltek egy leírást is, ami végigvezet a lépéseken, de így is több, mint 30 perc kellett az összerakásához.

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (2 of 21)

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (8 of 21)

A szék súlya nem kevés, 20 kilogrammot nyom a mérlegen, de kell is a masszív összeszerelés, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Megjelenését tekintve valóban egy ízig-vérig gamer szék külsejével rendelkezik. Oldalra kinyúló, kagyló szerű ülő és háttámla, hogy egy igazi versenyautó ülésében érezhessük magunkat. Puha, eltávolítható deréktámasz a hosszútávú munkáért és játékért, és persze azokra is gondoltak, akik pihenni szeretnének, így nem csak egy szintén eltávolítható nyakpárnát kapott, de az ülő rész alá egy lábtartót is felszereltek. Ennek köszönhetően és a 175 fokban hátra hajtható háttámla által akár még szunyókálásra is használható a Douxlife GC-RC03.

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (12 of 21)

 

A külső borítás teljes egészében műbőr, minden anyag szélénél vagy illesztések találkozásánál megtaláljuk varrásokat. A fej és deréktámasz műanyag kapcsos, gumírozott pánttal rögzíthető a székhez.

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (11 of 21)

Egy kis műhelytitok

Teljes egészében, szinte csak műanyaggal találkozunk, és persze az egész ülőfelületet beborító műbőrrel. A masszázsfunkcióhoz tartozó egyik vezetéket nem találtam a csomagban és már majdnem írtam a webáruháznak, amikor kíváncsiságból elhúztam a hátsó cipzárt, ami az egész borításon végig fut és alatta találtam meg a hiányzó kábelt.

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (10 of 21)

Az ülőfelület alatt egy kar található, amivel a gázrugós ülőlap magassága állítható 46-56 centiméter között. A csoda a második karban rejlik, ami az ülőlap mellett kapott helyet, ezzel állíthatjuk a szék dőlésszögét. Így szabadon kiválasztható a munkához való 90-110 fok, hátra dőlve akár a 120 fok, ha filmeznénk vagy a szinte már-már fekvő mód, aminek köszönhetően 175 fokos szögben hajtható hátra a gamer szék háttámlája. Itt pedig már lenyúlhatunk az ülőlap alá és kihúzhatjuk a lábtámaszt, aminek köszönhetően kinyújthatjuk a lábunkat is, hogy teljes kényelemben érezhessük magunkat. A háttámla rész nekem kicsit szűknek tűnt, jobban tetszett volna, ha az oldalsó részek vastagítása helyett nagyobb teret kaptam volna. A kartámasz magassága is állítható és forgatható, hogy a kellő irányba lehessen állítani őket.

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (9 of 21)

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (15 of 21)

A felhasznált kitöltő anyagból tehettek volna többet is, mert hosszabb távon már kényelmetlenné válik az ülőlap felülete és a háttámla is. Valószínűleg ez a masszázsfunkció miatt van így, hogy a beépített rezgőmotorokat ne borítsa akkora csillapítás, hogy veszítsenek a hatásfokukból.

A vezérlő vezetékével meg kell barátkozni és a szék mögé tehető kenguruzsebből kilógó kábelek sem mutatnak túl jól, ha nincs szükség a masszázs módra. Az EU szabványú adapter kábel egy kicsit lehetne hosszabb, de legalább a távirányító jól használható. Több féle mód közül választhatunk és van mix mód is, amikor mindegyik külön beállítható programot lefuttatja. Az különösen jó ötlet volt, hogy a négy rész, a nyak, hát, derék/fenék, comb területek akár külön-külön bekapcsolva, kombinálva vagy az összeset használva lefussanak. Két erősségi fokozat választható, amiből először az erősebbet preferáltam, de utólag a gyengébbikre szavaztam.

Douxlife GC-RC03 masszázs szék teszt (20 of 21)

A masszírozás nem olyan, mintha kézzel gyúrnák meg az ember hátát, inkább hasonlít arra, mint amikor egy gyors és erős rezgőmotor búg mögöttünk. Ezzel az illúzió ugyan megvan és valóban kicsit fel tudja frissíteni az ember végtagjait egy hosszú nap után. Azonban kellemes masszírozást nem tud csinálni, amivel a fájó, sajgó testünket pihentetni tudjuk.

 

Douxlife GC-RC03 gamer szék – Vélemény

Azonban ezért az árért még így is teljesen jó a Douxlife GC-RC03 gamer szék, de mint minden termék esetében, itt is felfedezhetünk hiányosságokat, amelyekre érdemes kitérni. Jobban tetszett volna, ha az ülőfelület szövetborítást kap, hogy szellőzni tudjon. Bár a műbőr felületnek is megvan a maga pozitívuma, bár a nyári melegben nem annyira komfortos. Azonban, ha épp véletlenül leöntetnénk kávéval, csak le kell töröljük róla és nincs vele gond.

A lábtartó rész kicsit fapados, de a funkcióját ellátja. Jó dolog, hogy hátra hajthatom a háttámlát, amikor otthon vagyok és feltéve a lábamat megihatom a kávémat és szusszanhatok egy kicsit, akár a masszázsfunkciókkal karöltve. Szerencsére nem annyira puha az ülőfelület szivacsa, de azért az ember megérzi, ha már több órát ült benne egyhelyben. A masszázs szék, ahhoz képest, hogy mit tud, nem mondható drágának és az európai raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen vásárolható meg, a kuponnal 166$-os áron ingyenes szállítással.

A Douxlife GC-RC03 gamer széket itt találod meg

Kupon: BGd82d23

További székek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás