Az Oclean XS nem csak egy elektromos fogkefe, hanem egy okos elektromos fogkefe, ami már 80.000 rezgés/perc sebességgel is képes tisztítani.

Az Oclean XS 24 x 24 x 2,48 centiméteres méretekkel rendelkezik és 110 grammot nyom. Az 1200mAh kapacitású akkumulátorát 3.5 óra alatt feltölti, amivel akár 60 napon keresztül is használhatjuk.

A rezgésszám az elődje 42000-es értéke helyett 80000/percre nőtt. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználandónak.

A belsőt ellátták giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük és azt megjeleníteni a kijelzőn, mindemellett pedig nyomásérzékelővel is felszerelték.

Az ovális kijelző már képes megjeleníteni emoji-kat is, amellyel visszajelzéseket ad nekünk a fogmosásunkról. A vezérlést a megjelenítő alatt található gombokkal irányíthatjuk és állíthatjuk be a legmegfelelőbb tisztítási módot.

Számos újítással rendelkezik, ám érintésérzékeny kijelzőt nem kapott, mint a drágább verzió. Cserébe olcsóbb annál, így 21 ezer forintos áron vásárolható meg az Oclean XS modell.

Az Oclean XS elektromos fogkefét itt találod meg

Oclean X Pro

Oclean X Pro Elite

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. 40000 rezgést tud , csak movement alatt a rezgést 1oda 1 vissza mozgásra bontották..

Hozzászólás