Az Edifier X230 más vizekre evezett és a korábbi hangkeltők után végre itt van a gamereknek szánt újdonság, ami már külön mélynyomóval is rendelkezik.

Már egy subwoofer cső is segíti a Edifier X230 hangfalaiból kitörő mélyeket, hogy a számítógép előtt ülve filmnézés agy játék közben, a hangok alapján jobban átélhessük a látottakat. Két oldal sztereó hangsugárzók at kapott, ahonnan a magas és közép tartományú hangokat képes leadni. A mélyekért a hangerőszabályóval, magas és mélyhangkiemelés szabályzással ellátott subwoofer láda felel.

Az összsúlyuk 4.52 kilogramm, zenei teljesítménye 28W. Külön pozitívuma, hogy a mélyládának hátsó részén antenna és vonalbemenetet is kapunk. Sőt, a bluetooth kapcsolattal is rendelkezik a 2.1-es hangrendszer, így akár a telefonunkról is hallgathatunk róla zenét.

Az Edifier X230 hangszóró az európai raktárból olcsóbb, mint Kínából, a kuponnal 95$ helyett 39.99$-ba kerül.

Az Edifier X230 2.1-es hangrendszert itt találod meg

🔹Kupon : BGHUJANF3

További Edifier termékek

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás