A frissen megjelent BlitzWolf BW-S22 a GaN töltők sorát erősíti, amely gallium-nitridet tartalmaz, amit a legújabb töltőkben lévő félvezetőkhöz használnak. Általuk kevesebb a töltés melléktermékeként létrejövő hőtermelés és ezt egészíti ki a BlitzWolf a már jól ismert töltési protokolljaival.

A két USB-C porttal rendelkező a BlitzWolf BW-S22 maximum 35 wattot képes kisajtolni magából és természetesen támogatja az összes gyorstöltési protokollt.

A PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Egy Type-C portja akár 35 wattot is képes leadni, de kombinálhatók, hogy minden eszközt, akár egyszerre 2 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor sem csökken a maximális teljesítmény leadás, ebben az esetben is 35 wattot tud leadni.

Az új BlitzWolf BW-S22 GaN töltő 17.99$-ba kerül

Az USB-A és USB-C portos BlitzWolf BW-S21 GaN töltő 14.99$-ba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás