A TOPSHAK TS-CH3 szerszámos láda 57 eszközt rejt, ami a kezdő bütykölők hű társa vagy a könnyebb otthoni munkák megoldásához lesz ideális választás.

TOPSHAK TS-CH3 szerszámos láda európai raktárból

TOPSHAK  termékek

A kemény tok strapabíró műanyagból készült, a narancs színű klipszekkel zárható táska a TOPSHAK színvilágát idézi. Azért esett a választás erre a komplett szettre, mert olcsó és minden fontosabb szerszámot megtalálhat benne az, aki csillag és lapos csavarhúzót, imbusz vagy csőkulcsot keres, de van benne még kalapács, mérőszalag és sniccer is, hogy teljes legyen az otthoni szakember szettje. TOPSHAK tesztek

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (3 of 18)

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (4 of 18)

Mindegyik szerszám fogantyúja úgy készült, hogy ne ragadjon az ember tenyeréhez, ne legyen túl puha, hogy már-már csúszóssá váljon, de ne is legyen ridegen kemény. A csavarhúzókra különösen igaz ez az állítás, hiszen markolatuk kellő mértékben támaszkodik a tenyér felületére, hogy ha kell, nagyobb erőt is ki lehessen fejteni általa.

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (6 of 18)

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (5 of 18)

  • A táskában meglepő módon két egyforma méretű imbuszkulcs készletet is elhelyeztek, amelyekből 8 különböző méret van.
  • 20 bit van a két tartóban, hogy a mellékelt dugós csavarhúzóval vagy a racsnis kulccsal lehessen használni. Van itt lapos, csillag, torx fej is, hogy a leggyakrabban található fajták átlagos méretei meglegyenek. A racsnis kulcs természetesen állítható, hogy jobbra vagy balra zárjon, így pofonegyszerű a csavarok betekerése.

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (18 of 18)

  • A lapos és csillag csavarhúzóról azt hiszem nem kell sokat beszélni, hiszen nem az igénytelen fajtából valók és remekül teszik a dolgukat.

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (12 of 18)

  • A 3 méteres mérőszalag szerencsére nem kínai gumi szagú és fékezhető, ami nem egy nagy extra. Használni kell és ennyi.

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (9 of 18)

  • A dugókulcs fejekből 12 darabot kapunk, 4-13-as méretig.
  • A fogó az egyszerűbb fajtából való, két lépésben állítható a mérete, hogy mekkorára nyíljon ki.
  • A kalapács feje természetesen fém, szára műanyag, markolata gumírozott borítást kapott.

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (13 of 18)

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet (8 of 18)

Pár alkalommal volt már szükség a szerszámos táskára és ami jó hír, hogy a 37 centiméter széles tok nem foglal el sok helyet, így akár mindig az autóban lehet, de kis méretének köszönhetően otthon is könnyen tárolható. A TOPSHAK hozta a kötelezőket, sok extrát nem kellett nyújtania, hiszen ez nem egy elektromos szerszám, mint a korábban kipróbált eszközeik, amik kivétel nélkül remekül működnek és jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Akiknek egy kisebb szerszámos táska kell alacsony áron, azok nem nyúlhatnak mellé. De van nagyobb, több szerszámmal és kiegészítővel ellátott táska is, ha már komolyabb szerelésre lenne szükség. A CZ raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg 33$-os áron.

TOPSHAK TS-CH3 szerszámos láda európai raktárból

TOPSHAK  termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás