Az egyre több laptopjáról és táblagépeiről ismert BMAX egy kisméretű mini számítógépet készített, ami már előre telepített Windows 11 rendszerrel és 8GB memóriával várja, hogy használatba vegyék.

BMAX B3 Mini PC európai raktárból

🔹Kupon : 7HFREXOY

A géphez már csak billentyűzetre, egérre és persze monitorra lesz szükség, hogy használatba lehessen venni. 8GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még egy 256GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott. Ennek köszönhetően, ha pénztárcánk engedi, bármikor nagyobbra cserélhető, sőt emellé még egy merevlemez is beszerelhető a kis gépházba.

Processzorból az alacsony fogyasztású Intel® Jasper Lake N5095 CPU-t használja, ami négy magos és 2.9GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat az Intel UHD Graphics látja el.

A BMAX B3 Mini PC-t ellátták négy USB3.0 porttal. Kapott két HDMI csatlakozót, gigabites LAN-t, fülhallgató csatlakozót és microSD olvasót is. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer találtható. A BMAX B3 Mini PC európai szabványú adapterrel és az áfa/vámmentes európai raktárból 189$-ba (71.000 forintba) kerül.

A BMAX B3 Mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon : 7HFREXOY

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás