A BDF M107 azaz az olcsó táblagép az, amiért 88EUR összeget kérnek, hogy áfa és vámmentes európai raktárból egy 10.1 colos táblagép tulajdonosa legyen az, aki csak 35 ezer forintot adna egy ilyen eszközért.

BDF M107 Androidos táblagép

Az olcsó táblagépet keresők Szent Grálja Android 10 rendszert, 2GB memóriát és 32GB tárhelyet ad, ami elsősorban gyerekeknek tanulási, illetve játék céllal, de átlagos feladatok, illetve tartalomfogyasztára is alkalmas lehet.

A BDF M107 négy változatban választható ezüst, arany, fekete és kék színekben. A vékony, 7.8 milliméteres ház 5000mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.1 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 1920 x 1280 pixeles képpont-sűrűségével.

A 32 gigabájtos tárhely mellé 2GB memóriát tettek, azonban meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is, hogy oda felmásolhassuk kedvenc filmjeinket, sorozatainkat, hogy egy hosszú út után is el tudjuk foglalni magunkat.

A 8 magos UNISOC SC9863A processzor maximálisan 1.8GHz-es órajelre képes és kellő sebességet ad a mindennapokban, ami az AnTuTu benchmarkban 100.000 körüli pontszámra képes.

SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS/Glonass/Beidou is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként is használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, ahogyan 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is.

A BDF M107 külsőre remekül néz ki, a hardveres felhozatal pedig minden munkára vagy tartalomfogyasztásra elegendő. A szállítás ingyenes az áfa és vámmentes európai raktárnak köszönhetően.

BDF M107 Androidos táblagép

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás