Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Akkus elemlámpa, gyümölcscentrifuga, légtisztító és sok minden más is.

HOTO Flashlight Fit akkus elemlámpa

Akkumulátoros, így USB porton keresztül tölthető, amivel akár 24 órán keresztül is képes világítani a 1500mAh kapacitásnak köszönhetően. IP55 védettséggel látták el, ami egy kültéri lámpa tekintetében örömteli, hiszen ezáltal az eső sem okoz neki gondot.

300 lumen fényerejével akár 200 méter távolságig és képesek lehetünk vele ellátni. A kisebb fényerősségével 20 lumenes, ami 10 méter távolságig elegendő és ezzel a móddal érhető el az akár 24 órás üzemmód.

A HOTO Flashlight Fit elemlámpa 25.4$-ba kerül


USB porttal is felszerelt elegáns, fa mintázatú elosztó az ORICO-tól

A fa mintázattal ellátott modellt a falra is felcsavarozhatjuk Az EU szabványú csatlakozóval rendelkező kábelének hossza 1.5 vagy 3 méter is lehet

Két darab EU szabványú aljzattal szerelték fel, ami mellett három darab USB porttal vagy egy USB-A és egy USB-C-vel is kérhető. Így két vagy három telefon töltése is megoldható külön adapter nélkül, közvetlenül az elosztóról.

A műanyag ház ellenáll 720 Celsius foknak is, az aljzatok természetesen földeltek. A 2 aljzattal ellátott hosszabbító 29.99$-ba kerül.


Liectroux ZK901 LDS terep letapogató szenzoros robotporszívó 74 ezer forintért

LDS, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felismerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 6500Pa szívóereje mellé 5000mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 450 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, szintén 450 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság, hogy nem egybeolvadva készítették el a tartályokat. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból, mindössze 74 ezer forintért!

Liectroux ZK901 okos robotporszívó felmosó funkcióval 195$-ért

🔹Kupon:6PUZK901


10-in-1 HUB, amire még VGA és LAN csatlakozó is kerül

A 10-in-1 elosztó úgy került kialakításra, hogy a PC-hez csatlakoztatható USB-C vezetéke visszailleszthető legyen a házába. Három darab USB 3.0 porttal lett felvértezve, a szemben lévő oldalon 100 wattos töltést támogató USB-C porttal lett szerelve. Mellette 4K HDMI kimenet, micro SD és SD kártyaolvasó is helyet kapott rajta.

A HUB végére FULL HD felbontást támogat VGA és gigabites LAN csatlakozó is került. A digitális és analóg csatlakozó egyszerre is használható, hogy tükrözni vagy kiterjeszteni lehessen a laptopon megjelenő képet.

Számos csatlakozója ellenére egészen jó árat kapott, hiszen 29$-ba kerül


Xiaomi Air Purifier Pro

Xiaomi Air Purifier Pro már egy nagyobb lakásban is használható, ami szerencsére itt is egy OLED kijelzővel büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 73.5 x 26 x 26 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt már akár 500m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 500m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt, ami akár 60 négyzetméter alapterületű helyiségben is elegendő

A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt.

A Xiaomi Air Purifier Pro 139.99$-ba kerül

🔹Kupon : BG98f106

BlitzWill gyümölcscentrifuga európai raktárból

Két kimenettel, a folyadékhoz és a kipréselt gyümölcsök darabjaira szolgáló tartállyal is rendelkezik. 150 wattos teljesítménnyel, 60dB hangerővel és a már említett 450 és 550 milliliter kapacitással rendelkező tartállyal érkezik. Egy erős és gyengébb fokozat választható ki, amivel a gyümölcsök összes nedvességtartalmának a 80-90 százaléka is kinyerhető.

A viszonylag kisméretű, 28×11.5×33.5 centiméteres prés európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kuponnal 75.99$-ért.

Blitzhome Cold Press Juicer

🔹Kupon : BGXIFD162

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás