A JJRC X12 AURORA ugyanúgy összecsukható, akár a DJI Mavic Pro, ennek köszönhetően 17.7 x 9 x 5.5 centiméteres méretekkel rendelkezik és kinyitva is csupán 19.6 x 17.7 x 7 centimétert foglal el. Standard akkumulátorával pedig csak 437 grammot nyom a mérlegen.

A kontroller által használt 5GHz-es frekvencián a drón és a vezérlő között akár 3000 méter is lehet. A háromtengelyes gimballal ellátott kamera már 90 fokos látószöggel rendelkezik. A szenzor 4K felbontású fotókat és FullHD videót képes rögzíteni, a remegés mentes felvételekhez 3 tengelyű gimbalt használ. A helymeghatározásban a GPS műholdak segítik és optikai, illetve ultrahangos letapogatást kapott, hogy elkerülje az akadályokat.

Átlagos tempóban a 2400mAh kapacitású akkumulátorával 25 percig repülhetünk. A weboldalon pedig választható 2, illetve 3 akkuval is. A kontrollerébe a mobiltelefonunkat is behelyezhetjük, hogy a drón által látott képet a telefonunkon nézhessük. A JJRC X12 AURORA 1 akkumulátorral 179.99$-ba kerül.

JJRC X12 AURORA

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás