Az ALLDOCUBE GT BOOK 15 idehaza még nem túl ismert név a laptopok piacán, hiszen a főként táblagépekkel foglalkozó gyártó palettát színesit. Ám, ha valóban olcsón kell beszerezni egy teljes értékű 15.6 colos laptopot, akkor a 285$-os jószág jó választás lehet.

Az ALLDOCUBE GT BOOK 15 teljes értékű billentyűzetet kapott, azaz találunk rajta numerikus gombokat is, ám a klaviatúra angol kiosztást használ. A laptop a legvékonyabb részén 19.6 milliméter magas (332x220x19.6 milliméter) A 15.6 colos megjelenítője 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, felette egy 2 megapixeles kamera is található.

Memóriából 12GB DDR4 RAM-ot kapunk, a tárhelye egy 256GB-os M.2 SSD meghajtó. Processzora egy keveset fogyasztó Intel Jasper Lake N5100 CPU, ami 4MB cache-el rendelkezik és 10 wattal is beéri. 4 magot kapunk, a processzor alap órajele 1.1GHz, ami 2.8GHz-ig skálázódhat, az L3 cache mérete pedig 4MB. Az alacsony teljesítmény mellett a fogyasztása is gazdaságos, hiszen a CPU 6 wattal is beéri.

802.11ac/a/b/g/n(2.4GHz/5GHz) WiFi-t, 5.0-ás bluetooth-t. sztereó hangszórókat, oldalt pedig 2 darab USB3.0, USB-C. 3.5 milliméteres fülhallgató, mini HDMI, microSD és tápcsatlakozót találunk. Az ALLDOCUBE GT BOOK 15 285$-os áron rendelhető meg a kedvezmény kóddal.

Az ALLDOCUBE GT BOOK 15 laptopot itt találod meg

🔹Kupon: GKB23NEW vagy 7GIHX1AQ

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás