A OneOdio A10 Hybrid (Silver Upgraded Version) névvel fémjelzett modellje a a csúcsot képviseli a gyártó palettáján. Csomagolásán látszik a törődés, az összeszerelés megfelelő, könnyű és számos funkcióval rendelkezik.

OneOdio A10 Hybrid Bluetooth fejhallgató

Kupon:BONE30

A OneOdio neve valószínűleg egyre ismertebb lesz, ahogyan már mi is jó pár modellhez hozzá tudtunk jutni a gyártó termékei közül.

OneOdio A10 Hybrid teszt (1 of 8)

A csomagban található körítés kellemes, valóban a magasabb kategóriában játszó társakkal lehet egy szinten említeni. Az A10 esetében nem egy hordozó szütyőt kapunk, hanem egy kemény burkolatú tokot, amiben a fejhallgatót tárolhatjuk és vihetjük magunkkal a hosszú utakra.

oneodio-a10-hybrid (Közepes)

OneOdio A10 Hybrid teszt (4 of 8)  OneOdio A10 Hybrid teszt (6 of 8)  OneOdio A10 Hybrid teszt (8 of 8)

A kiegészítők listáját bővíti az 1 méter hosszúságú 3.5 milliméteres kábel és az USB-C végű töltőkábel, illetve a kötelezőnek számító leírás.

OneOdio A10 Hybrid teszt (2 of 8)

Megjelenését tekintve nem lehet belekötni, mert ahol kell kellően masszív, ahol szükség van rá, megfelelően lágy és teszi mindezt úgy, hogy nem recseg, nem nyikorog a felhasznált anyag. Egyszerűen szólva jól néz ki, a fekete színt a hangszóró burkolat kékes/lilás árnyalata töri meg.

Fémmel a fejpánt méret állítóján kívül a hangszórók burkolatán találkozunk, máshol műanyag és gumi burkolat a jobb fajtából. Megjelenését tekintve esztétikus és praktikus is egyben. A barna színű műbőr jól mutat. Lágy párnázat borítja a fülpárnát és a fejpánt belső részét, ami kellemesen puha és könnyűvé teszi a 295 grammos fejhallgató viselését. A fejhallgató kialakításának köszönhetően összecsukható, így a mellékelt tokba téve bárhová magunkkal vihetjük vagy akár csak egyszerűen megóvhatjuk a portól, ha épp nem használjuk.

Jobboldalon találjuk meg a beszélgetési mikrofon apró furatát, hogy a fejhallgatóval akár még telefonálni is lehessen, így nem kell levenni a fejünkről, ha épp bejövő hívásunk lenne. Mellette a 3.5 milliméteres jack csatlakozó, végezetül a hangerőszabályzó és bekapcsológomb hármas zárja a jobboldali sort. Utóbbi domború textúrát kapott, hogy könnyen megtalálhat legyen a gombsoron végig simítva az ujjunkat.

OneOdio A10 Hybrid teszt (7 of 8)

OneOdio A10 Hybrid teszt (5 of 8)

Baloldalra került az USB-C port, amin keresztül feltölthető 2 óra alatt feltölthető a OneOdio A10 Hybrid 800mAh kapacitású akkumulátora, amivel akár 50 órán át is használhatjuk vezeték nélküli módban. Mellette az ANC (Active Noise Cancellation) azaz az aktív zajszűrés gombja található, amin keresztül kiválasztható a transparency és ANC off, illetve on módok. Az aktív zajszűrő (ANC) mikrofonjai pedig a hangszóróház felső részén találhatók.

 

Specifikációk:

  • Súly: 295 gramm,
  • Hangszóró: 40mm,
  • Akkumulátor: 800mAh,
  • Zenelejátszás: akár 50 óra,
  • Impedancia: 32Ω,
  • Érzékenység: 42dB +/- 3dB,
  • Átviteli frekvencia: 20Hz-40KHz,
  • Csatlakozás típusa: Bluetooth, 3,5 mm jack

A mobiltelefonhoz, laptophoz vezetéken vagy a Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk. Hangját tekintve szerencsére túlzóak a mélyek, több tesztet elolvasva róla én nem mondanám „V” karakterisztikájúnak, hanem egyenletesen kiegyensúlyozottnak hallom. Számomra hiányzott a „V” karakter több mélye és magasa. Ennek köszönhetően egyáltalán nincs túlvezérelve és a maximumra húzva a „V” karakter széleit sem torzultak a megjelent hangok. A basszusok jelen vannak, de nem túlzóak, egy kis EQ módosítással sikerült úgy beállítanom, ahogy én szeretem, de dobhártya szaggató mélyeket nem tudtam belőle előcsalni. Ha kell, ott vannak azok és szépen tud búgni. A magasak is megvannak és a középtartomány is kiérződik egy kis módosítás után, így nekem jobban is tetszik, mint az alap hangja.

A beépített mikrofonjainak köszönhetően jól lehet vele telefonálni, hiába csak a jobb oldalon kapott helyet a beszélgetéshez szükséges darab, a vonal túlsó felén nem panaszkodtak, hogy nem hallottak volna.

Az ANC, azaz az aktív zajszűrés mód is használható, ha bluetooth kapcsolaton keresztül van összekötve a telefonnal vagy laptoppal, amivel a városban közlekedő autók hangját, illetve a buszon, metrón utazva ki tudja szűrni a háttérzajokat. Ha épp személyesen beszélgetünk valakivel és azt szeretnénk, hogy eközben is szóljon a kedvenc zenénk, de szeretnénk hallani a külvilág hangját is, használjuk a transparency módot, amivel beengedi a külső hangokat, hogy zenehallgatás közben is halljuk azokat. Az aktív zajszűrést aktiválva nem módosul a megjelenített hangszín, ami pozitívuma a fejhallgatónak. Hangzását tekintve, amiben a 40 milliméteres driver segíti, kellő mennyiségű hangerővel és dinamikával tud rendelkezik, hogy minden hangot kihalljunk kedvenc zenéinkből.

A párnák kellően nagyok és puhák, hogy körbe öleljék a fület, az alacsony súlynak köszönhetően pedig hosszútávon sem zavaró a viselése. Ha vezetéken keresztül használnánk, akkor még az akkumulátorra sem fog lemerülni, bár ez még a vezeték nélküli használat során sem jön el egyhamar, hiszen a gyártói leírás szerint akár 50 órán át is használhatjuk.

A OneOdio A10 Hybrid egyszerre két eszközzel is használható a Bluetooth kapcsolaton keresztül, így nem kell manuálisan váltanunk, hogy a mobiltelefonról vagy laptopról akarunk-e zenét hallgatni. Mind a két eszközhöz egyszerre tud kapcsolódni, így egyszer az egyik, máskor a másik eszköz küldhet rá hangot.

Vélemény

A OneOdio A10 Hybrid (Silver Upgraded Version) jó lett, viselése kényelmes, az akkumulátor nagyon sokat bír, a hangja kiegyensúlyozott, de egy kis EQ babrálás után sem kezd el torzítani.

A OneOdio A10 Hybrid Bluetooth fejhallgatót itt találod meg, ami 79$ helyett 56$-ba kerül a kuponnal 

Kupon:BONE30

A többi OneOdio fejhallgatót itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás