A HXSJ sosem a felsőkategória játszóterére akart betörni, így lehet a HXSJ M107 csak 2600 forint, amivel egy vezeték nélküli, akkumulátorral ellátott és 1600DPI felbontású egeret tudtak készíteni.

A HXSJ M107 egere 1600 DPI felbontást is tud, az USB vevőjével bármilyen Windows operációs rendszerrel használható. Működéséhez elemre sincs szükség, hiszen beépített akkumulátorral rendelkezik, ami 500mAh kapacitású. 2 óra alatt feltölthető az elején található csatlakozó segítségével és akár 150 órán keresztül használható.

Az ergonomikus kialakítású egér felbontása 3 lépésben választható 1000, 1200, 1600 dpi között. Az energiatakarékosságról az alvó mód gondoskodik, így nincs felesleges energiapazarlás sem.

A vezeték nélküli kapcsolathoz szükséges dokkló USB csatlakozót kapott, ami Windows 98/Me/2000/XP/Vista/Win 7/Win 8/10/11 és Mac kompatibilis.

A HXSJ egere szerencsére nem drága, hiszen a kuponnal csak 7$-ba kerül

🔹Kupon : BGFEU46

HXSJ 2.4GHz+BT5.1 vezeték nélküli egér 9$-ért

🔹Kupon : BGFEU54

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás