A POCO F3 a tavalyi csúcsmodell volt, de 1 évvel később is tökéletesen megállja a helyét. Árát tekintve sokkal olcsóbban lehet hozzájutni az AMOLED kijelzős, 5G támogatással rendelkező telefonhoz, mint idehaza. Emiatt pedig gyorsan fogynak a készletek.

poco f3

A telefon tesztjét itt találod

Az POCO F3 a Qualcomm Snapdragon 870 modellt kapta meg, ami az AnTuTu benchmarkban már 657000 körüli pontszámra képes. A jelelnleg kapható fekete színű modell 8/256GB-os kiszereléssel érkezik, amíg a készletek tartanak.

POCO F3 8GB/256GB Global Version EU raktárból

Kupon: A7A16D235246

A POCO itt már AMOLED kijelzőt használ, tehát kontrasztos színeket és éjfeketéket kapunk. A 6.67 colos méret 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, ami 120Hz-es és 360Hz-es érzékelést kapott, hogy minél hamarabb regálni tudjon a rendszer az érintésekre.

poco f3 display

A Global Version modellnek köszönhetően használhatjuk a hazai 4G-t és van 5G (n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n41/n77/n78) is. A telefon termesztésen már magyar nyelvű menüvel rendelkezik és az legújabb Android 11 rendszert futtatja. Van NFC, és már WiFi 6 is, Bluetooth 5.1, helymeghatározás és két SIM kártyát is használhatunk. Dolby Atmos sztereó hangszórót kapott, tripla mikrofonnal látták el a lehető legjobb minőségű beszélgetésekért és hangrögzítésért.

poco f3 1

A CPU hűtéséről a LiquidCool Technology 1.0 gondoskodik. Oldalra került az ujjlenyomat olvasó szenzor és van arcfelismerés is. Az akkumulátora 4520mAh kapacitású, amit gyorsan, a 33W-os töltővel láthatunk el energiával. Az előlapon 20 megapixeles kamera kapott helyet. Hátul a fő optika 48 megapixeles, ami mellé 8 és 5 megapixeles telefotó és makró kamera került.

poco f3 camera

A Gshopper-en gyorsan elfogytak a készletek, jelenleg a 8/256GB-os fekete színű modell rendelhető a kuponnal, innen szereztem be én is ezt a modellt, mert a hazai árak mellett ez alacsonynak mondható. Németországi raktárból küldik, ennek köszönhetően áfa és vámmentesen rendellhető és lehet PayPal-lal is fizetni. 7 munkanap alatt meg is érkezet a 115 ezer forintos mobiltelefon.

POCO F3 8GB/256GB Global Version EU raktárból

Kupon: A7A16D235246

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás