Meghoztuk azokat a BlitzWolf termékeket, amik a legnépszerűbbek voltak novemberben. Számos töltő, háttérvilágítás és sok minden más is.

BlitzWolf BW-S25 asztali töltőállomás 75 wattos teljesítmény leadással EU raktárból

A BlitzWolf BW-S25 töltőállomásához egyszerre akár 6 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel is rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Egy USB-A portja maximum 60W teljesítmény leadására képes, másik két portja pedig 10 wattra. Az USB-C aljzaton keresztül pedig akár 75 watt is kivehető belőle. A töltőállomás támogatja a PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP és SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A protokollokat is.

Három darab USB-C porttal is fel lett szerelve, amelyek mindegyike tudja a 75 watt teljesítmény leadást. Természtesen egyszerre több port, akár az összes is használható, ilyenkor is maximum 75 watt teljesítményt tud leadni. A BlitzWolf terméke a kuponnal európai raktárból 32.99$-ba kerül.

Az új BlitzWolf BW-S25 75W töltőt itt találod meg

Kupon:BG29acf8

Az olcsóbb modell csak 22$-ba kerül szintén EU raktárból


BlitzWolf BW-LB1 hangulatvilágítás

A BlitzWolf® BW-LB1 egy impozáns világítás szett, ami két oszlop lámpából áll. Ezek színe, színhőmérséklete is variálható és gamer lelkű felhasználók számára RGB fényre is képes, akár az előre beállított módokból vagy az épp játszott zene ritmusára.

A két darabból álló csomag lámpái 25 centiméter magasságúak és csupán 11 wattot fogyasztanak. Jár mellé két asztali tartókonzol, két függőleges konzol is, amivel akár a TV hátuljára is felerősíthetők egy kis hangulatvilágítást teremtve.

A 16 millió színben világítani képes lámpa kontrollere mikrofont is tartalmaz, így a játszott zene ritmusára képes a fényjátékra, amiből 18 lehetőség adott. 142 dinamikusan változó és 9 klasszikus fénymóddal rendelkezik, amit időzítővel is elláttak az automatikus kikapcsoláshoz.

A BlitzWolf BW-LB1 35$-ba kerül a kuponnal

Kupon: BG5b64b7


BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató

BlitzWolf BW-HP2 Pro

A BlitzWolf BW-HP2 Pro remek választás, ha olcsón szeretnél egy vezeték nélkül is használható fejhallgatót, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és bármilyen más bluetooth képes eszközünkhöz.

A BW-HP2 Pro zene mellett játékra is használható az alacsony késleltetésnek köszönhetően. A drivere 50mm-es mérettel rendelkezikk, a nyomógombos vezérlés helyett érintésérzékeny felületet kapunk.

A vezeték nélküli kapcsolaton keresztül támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, az akkumulátor 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 2 óra töltéssel akár 42 óra zenelejátszás vagy beszélgetési idő is kihozható belőle. A vezeték nélküli kapcsolat mellett megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így akár vezetéken keresztül is összeköthetjük azt az otthoni hifi berendezésünkkel, a fejhallgatót pedig USB-C porton keresztül tölthetjük fel.

A BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató itt található meg, a kuponnal 34$-os áron

Kupon: BGad14cf


BlitzWolf BW-SHP2 fogyasztásmérő okoskonnektor

A BW-SHP2 termék WiFi-n keresztül is ki/be kapcsolható, hogy ne adjon le feszültséget. A legjobb dolog, hogy képes fogyasztás mérésre is. Ezáltal a rákötött hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, TV vagy számítógép fogyasztása is mérhetővé válik.

Az aljzat kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, BlitzWolf Tuya platformokkal is. Maximum 16A teljesítményű fogyasztót köthető rá 3840 wattos maximális fogyasztással.

A BlitzWolf BW-SHP5 okos aljzat 19$-ba kerül, amit itt találsz meg európai raktárból

Kupon: BGb3c797

A BlitzWolf számos okos termékkel rendelkezik, amit itt találsz meg

BlitzWolf elosztó BW-PC2 8 aljzattal és USB portokkal

Olvasd el a tesztünket

A fehér színű BW-PC2 modell nyolc aljzattal rendelkezik, a leadható maximális teljesítmény itt is 2500 watt lehet. Billenő kapcsolóval látták el és a nyolc európai szabványú aljzat mellett három USB-A és egy USB-C porttal is ellátták.

A 2 méteres vezetékkel szerelt elosztó maximum 20 wattot képes leadni a portjaira kötött eszközeinknek. Több elosztóval rendelkezik, de nem sokkal drágább, mint az előző modell, mert 37.99$-ba kerül európai (FR) raktárból.

BlitzWolf BW-PC2 8 aljzattal


BlitzWolf BW-PC3 elosztó

PC1 és PC2 is jó választás, ám aki mindenből a legtöbbet szeretné, azok a PC3-at válasszák. Az oszlop kivitelnek köszönhetően kisebb alapterülettel rendelkezik. A fekete színű elosztót kapcsolóval látták el, hogy könnyeb ártalmatlaníthassuk. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott BW-PC3 maximálisan 2500 wattal terhelhető.

A BlitzWolf-tól ismert módon túláram, rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel is ellátták. A külső borítás pedig tűzálló anyagból készült. A tetején 4 darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket. Két USB-A és két darab USB-C aljzattal látták el, amin keresztül 18 vagy 20W teljesítményt képes leadni. Az EU raktárból (CZ) pedig áfa és vámmentesen vásárolható meg 37$-ért.

BlitzWolf BW-PC3 elosztó


BlitzWolf BW-GC2 gamer szék

A 150 kilogrammos teherbírással rendelkező darab magassága állítható. Levehető tarkó és derékpárnával rendelkezik a jobb tartás érdekében pedig az oldalsó részek sportos, kagylóülésre emlékeztetnek. A háttámla 180 fokban dönthető, így akár fekhetünk is benne, sőt ennek könnyítése érdekében még lábtámaszt is kapott.

Funkcióihoz képest nem túl drága a kategórián belül, európai raktárból küldik, áfa és vámmentesen érkezik meg, a kuponnal 99$-ért.

A BlitzWolf BW-GC2 gamer széket itt találod meg

Kupon: BGcc55e4


100 wattos BlitzWolf BW-S23 töltőadapter

A négy porttal (1 USB-A és 3 USB-C) is rendelkező a BlitzWolf BW-S23 maximum 100 wattot képes kisajtolni magából és támogatja az összes gyorstöltési protokollt:

 • USB-C protokollok: PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP,
 • USB-A protokollok: SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A

A PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Kimenetei és a kimenetek teljesítményei:

 • USB-C1 kimenet: (100W Max) PD:5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A
 • PPS 3.3-21V/3A,
 • USB-C2 kimenet: (100W Max) PD:5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A
 • PPS 3.3-21V/3A,
 • USB-C3 kimenet: (20W Max) 5V/3A, 9V/2.22A,12V/1.5A,
 • USB-A kimenet: (22.5W Max) 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/2A, 12V/1.5A,
 • USB-C1 + USB-C2 kimenet: 60W + 30W,
 • USB-C1 + USB-C3 kimenet: 60W + 20W,
 • USB-C1 + USB-A1 kimenet: 60W + 22.5W,
 • USB-C2 + USB-C3 kimenet: 45W + 20W,
 • USB-C2 + USB-A1 kimenet: 45W + 22.5W,
 • USB-C3 + USB-A1 kimenet: 5V/2A + 5V/2A,
 • USB-C1+USB-C2+USB-C3 kimenet: 45W + 30W + 20W,
 • USB-C1+USB-C2+USB-A1 kimenet: 45W + 30W + 22.5W,
 • USB-C1+USB-C3+USB-A1 kimenet: 60W + 5V/2A + 5V/2A,
 • USB-C2+USB-C3+USB-A1 kimenet: 45W + 5V/2A + 5V/2A,
 • USB-C1+USB-C2+USB-C3+USB-A1 kimenet: 45W + 30W + 5V/2A + 5V/2A

Látható, hogy 1 vagy akár 4 portot is lehet egyszerre használni. Egy Type-C portja akár 100 wattot is képes leadni, csak USB-A csatlakozóját használva 22.5 wattal tud tölteni. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 4 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor csökken a maximális teljesítmény leadás, de ha kell az óriási teljesítmény akkor egy eszközt 100 wattal is képes ellátni az USB-C csatlakozón keresztül.

BlitzWolf BW-S23 100 wattos töltőadapter 48$-ba kerül és most ajándék kábelt is adnak mellé

Kupon: BGHIFG074


A BlitzWolf nem csak saját márkanév alatt hoz forgalomba termékeket, hanem BlitzWill és AirAux neveken is.

 

Blitzwill BW-LB2 a monitor vagy a televízió mögé vetíthetők színek

Európai raktárból és EU szabványú adapterrel ellátott kisméretű HDMI porttal ellátott dobozba kell a bejövő jelet kötni, amit a HDMI kimeneten keresztül a színeket leképezve megjeleníti a forrás tartalmat a kijelzőn. A felismert színekkel pedig befesti a televízió mögött található falat. 55-85 col közötti televíziókhoz ajánlja a gyártó a Blitzwill BW-LB2 modellt, hogy a színes LED szalagot a TV-hez erősítsük.

A LED szalag nem csak a képernyőn megjelenő képekkel szinkronban tud mozogni és módosítani a fényerőt, hanem szinkronizálni tudja kedvenc filmek vagy videojátékok hangjával is, így az intelligens fénycsík ennek megfelelően tudja megjeleníteni a színeket. A képernyő így sokkal kellemesebb képi világot kap a tökéletes játék vagy film hangulat eléréséhez.

A LED-es fénysávot telefonos APP vezérli, amely kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel. Hanggal vezérelhető a szín, a mód és a fényeffektus is. Az APP-on keresztül testreszabható a különböző fények színei, fényereje és villogási módja, ami 2.4Ghz-es WiFi hálózaton keresztül szinkronizálható.

Blitzwill BW-LB2 európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen, a kuponnal 69$-ért

Kupon: BGa2c0c1


A BlitzWill BW-NL1 Neon LED szalag 3 méteres hosszúságával, flexibilis kivitelével és programozhatóságával szinte mindenhol használatba vehető.

 

A távirányítóval, mobiltelefonnal és az Amazon Alexa és Google Home okos rendszerekbe integrálva is használható. Az európai szabványú aljzattal rendelkező és IP67 védettséggel ellátott LED világítás 2.4GHz-es frekvencián kommunikál az okos eszközökkel.

A 3 méter hosszúságú LED szalag ragasztható, flexibilis, így akár a TV mögé hangulatvilágítás gyanánt, akár egy figurát hajtogatva belőle dobhatja fel a szoba hangulatát, hogy aztán úgy szabjuk testre a színeket, ahogyan azt szeretnénk.

BlitzWill BW-NL1 Neon LED szalag EU raktárból, a kuponnal 53$-ért

Kupon: BGLEDNOV2022


A BlitzWolf AirAux családjának új tagja a BlitzWolf AirAux AA-GCR3, ami egy új külső hangszóró, ami a gamer vonalra tervezve RGB színekkel rendelkezik.

Megjelenését tekintve a gamer vonalat követi, ami jól illik a gyártó által bemutatott gamer fejhallgatójukhoz és gamer székükhöz egyaránt. Az AirAux AA-GCR3 modell RGB világítással rendelkezik, amelyből kiválasztható a lassú vagy gyors színátmenet, a lágyan pulzáló mód vagy az általunk beállított szín is. Ezeket a hangszóró csatlakozóján található vezélővel állíthatjuk be.

A sztereó hangszóró párost USB porton keresztül láthatjuk el energiával, mig a hanghoz egy 3.5 milliméteres csatlakozóval szerelt kábel tartozik. Ezek mellett Bluetooth 5.0 kapcsolatot is kapott, így a mobiltelefonunkon játszott zenét is a hangszórón hallgathatjuk.

Specifikációk:

 • Hangszóró mérete: 2.5 inch,
 • Frekvencia: 80-18kHz

A BlitzWolf AirAux AA-GCR3 82 x 179 x 102 milliméteres méretekkel rendelkezik, teljesítménye 2 x 5W. A BlitzWolf AirAux AA-GCR3 megrendelhető a Banggood webáruházban, ahol a kedvezmény kóddal jelenleg csak 21.99$-ba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-GCR3 hangfalat itt találod meg

Kedvezmény kód: BG44ecae

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás